Η Θεσσαλονίκη μας επιφύλασσε τέσσερις υπέροχες εκπλήξεις για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινάει και εμείς τα έχουμε ήδη δοκιμάσει όλα! Είναι νέα, πολλά υποσχόμενα και ήδη έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ξεκινάμε με:

Cin Cin

Θυμίζει lobby ξενοδοχείου κάπου στη Βραζιλία, βρίσκεται όμως στην Ικτίνου, χωρίζεται σε δυο επίπεδα και θα γίνει το αγαπημένο σου σημείο στη Θεσσαλονίκη. Το Cin Cin ήρθε στις ζωές μας σαν αεράκι καλοκαιρινό και είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα μας! Ένα all day cafe – bar – restaurant το οποίο βρίσκεται καθημερινά κοντά μας, από τις 10 το πρωί, με αρωματικό καφέ και υπέροχο brunch κατάλογο για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Στο Cin Cin εξάλλου είναι κάθε μέρα Κυριακή!

*Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ


Κουκού

Στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, στον αριθμό 26, άνοιξε ένα Egg-Based Street Food Restaurant, το οποίο δίνει στο αυγό τη θέση που του αρμόζει! Στο «Κουκού» θα δοκιμάσετε υπέροχες δημιουργίες βασισμένες στο αυγό, όπως ομελέτες (στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας υλικά), ζεστές αυγοφέτες, πεντανόστιμα Burgers με αυγό αλλά και χορταστικές σαλάτες με κοτόπουλο και μπέικον είτε φράουλες, καρύδια και κατσικίσιο τυρί!

*Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ


Mahalo Civilized Food

Το Mahalo είναι ένα ιδιαίτερο εστιατόριο. Εσωτερικά το πρώτο που σου κάνει εντύπωση είναι το Food Truck. Ένα van που μετατράπηκε σε Food Truck για να σερβίρει το πιο νόστιμο gourmet street food από όλο τον κόσμο. Και αυτό έκανε, αλλά του έλειπε κάτι…η καθημερινή επαφή με τον κόσμο.

*Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ


Ypsilon

Στο παλιό Κίρτζι Χαν, στην οδό Εδέσσης, υπάρχει ένα διατηρητέο του 1870 το οποίο ανήκε κάποτε στον μεγιστάνα της επεξεργασίας βαμβακιού, Γεώργιου Κύρτση. Σήμερα έχει αναπαλαιωθεί και πρόκειται να γίνει το the next big thing της πόλης. Το λένε Ypsilon αλλά εμείς του βάζουμε Alfa. Κεφαλαίο!

*Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ