Θυμίζει lobby ξενοδοχείου κάπου στη Βραζιλία, βρίσκεται όμως στην Ικτίνου. Xωρίζεται σε δυο επίπεδα και θα γίνει το αγαπημένο σου σημείο στη Θεσσαλονίκη. Το Cin Cin ήρθε στις ζωές μας σαν αεράκι καλοκαιρινό και είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα μας!

Ένα all day cafe-bar-restaurant το οποίο βρίσκεται καθημερινά κοντά μας, από τις 10 το πρωί, με αρωματικό καφέ και υπέροχο brunch κατάλογο για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Στο Cin Cin εξάλλου είναι κάθε μέρα Κυριακή! Προχωρώντας στο πίσω μέρος του, θα βρεθείς στην ευρύχωρη αυλή του, η οποία «βλέπει» προς τον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου, ένα σημείο στο οποίο συναντιέται η σύγχρονη αρχιτεκτονική με την ρωμαϊκή ιστορία της πόλης.

Στο Cin Cin θα βρεθείς αντιμέτωπος με μοναδικά κοκτέιλ και γεύσεις από έναν κατάλογο που δεν του λείπει τίποτα.

Η διακόσμηση στο νεοκλασικό αυτό κτίριο, στον αριθμό 22 της οδού Ικτίνου, σου δίνει εξ’ αρχής την αίσθηση για ένα κλίμα τροπικό και παρεΐστικο. Το φιστικί που συνδυάζεται με το απαλό ροζ χρώμα στους τοίχους, τα πράσινα δέντρα, οι παπαγάλοι, τα ροζ φλαμίνγκο, οι βελούδινους καναπέδες και το ξύλινο πάτωμα είναι μερικά μόνο απ’ όλα όσα πρόκειται να σου μείνουν αξέχαστα. Αυτό που σίγουρα, πάντως κερδίζει εξ’ αρχής τις εντυπώσεις είναι το bar του Cin Cin το οποίο είναι… ανοικτό.

Όταν ο κανόνας θέλει τους bartender πίσω από την μπάρα, το Cin Cin κάνει την ανατροπή και την καταργεί, πετυχαίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα μοναδικό αλλά και συμμετοχικό αφού παρατηρείς όλη τη διαδικασία παρασκευής του ποτού σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος το οποίο δίνεται στο τραπέζι σου μπροστά αφού η παραγγελία εδώ έρχεται με τροχήλατο σκεύος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cin Cin (@cincin.skg)

Οι θεματικές βραδιές οι οποίες θα συνδυάζουν μουσική και φαγητό είναι από τις προτεραιότητες του Cin Cin ενώ ήδη οι πιο γνωστοί και ιδιαίτεροι djs της πόλης έχουν αρχίσει να το εμπιστεύονται, παρουσιάζοντας εκεί τις μουσικές τους γνώσεις σε ένα νεοκλασικό όπου το οποίο βρίσκεται στο παλιό κέντρο της πόλης.

Εκεί δηλαδή που όλα τα σπίτια και οικήματα, έχουν δημιουργηθεί επί Τουρκοκρατίας και τα πιο πολλά αποτελούν νέα οικήματα και αρχοντικά. Και αυτό από μόνο του κάνει το Cin Cin ακόμα πιο ιδιαίτερο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cin Cin (@cincin.skg)

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση 
Ικτίνου 22