Η Τράπεζα Πειραιώς και το biscotto.gr σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε ένα τριήμερο σε πολυτελή ξενώνα στο Λιτόχωρο Πιερίας .
Αποκτήστε τη biscotto members card με χρέωση κάρτας (πιστωτική, χρεωστική ή  προπληρωμένη) της Τράπεζας Πειραιώς έως και 30/11/2017 και δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω, για να διεκδικήσετε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Robolo Boutique Hotel στο Λιτόχωρο Πιερίας. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα ενεργά biscotto members, που έχουν αποκτήσει την κάρτα μέλους με χρέωση κάρτας (πιστωτική, χρεωστική ή  προπληρωμένη) της Τράπεζας Πειραιώς.

Λίγα λόγια για το Robolo Boutique Hotel

Στους πρόποδες του Ολύμπου, σ’ ένα ιστορικό διατηρητέο πέτρινο κτίριο του 1887, χαρακτηριστικό δείγμα της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, δημιουργήθηκε το boutique hotel “ROBOLO”…με κύριο μέλημα την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής του και το σεβασμό του κτηρίου. Πέτρα, ξύλο και μέταλλο στη φυσική τους μορφή επεξεργάστηκαν και συνδυάστηκαν αρμονικά, δημιουργώντας έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, ο οποίος αποπνέει σε κάθε του σημείο την αίσθηση της πολυτέλειας και της φιλοξενίας.

Πώς θα διεκδικήσετε το τριήμερο στον ξενώνα ROBOLO στο Λιτόχωρο Πιερίας που σας προσφέρουν οι κάρτες (πιστωτική, χρεωστική ή  προπληρωμένη) της Τράπεζας Πειραιώς και το biscotto.gr;
Εάν αποκτήσατε την biscotto members card με χρέωση κάρτας (πιστωτική, χρεωστική ή  προπληρωμένη) της Τράπεζας Πειραιώς, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως και 30/11/2017.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1/12/2017 και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά. Στην παρούσα ιστοσελίδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα του νικητή και του αναπληρωματικού νικητή.
Το έπαθλο μπορεί να εξαργυρωθεί οποιαδήποτε ημερομηνία υπάρχει διαθεσιμότητα έως και 31/01/2018, με εξαίρεση την εορταστική περίοδο.

Ο διαγωνισμός έληξε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η τυχερή είναι η Χαρούλα Κουκνάκου και ο αναπληρωματικός νικητής είναι ο Κωνσταντίνος Σαμαλέκης. Θα έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη νικήτρια για τις λεπτομέρειες.