Μιας και η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ταινίες. Η βιομηχανία του κινηματογράφου ανέκαθεν εκμεταλλευόταν τη μέρα αυτή στο έπακρο. Και η διαφωνία όλων σχετικά με τις ταινίες, είναι πως δεν είναι ρεαλιστικές. Όντως, κανένα ζευγάρι δεν κυνηγιέται στα παρκάκια, τις παραλίες και τα δάση, το «καλό» παιδί σπάνια βγαίνει κερδισμένο – συνήθως παίρνει μια ιδιαίτερη θέση στο θρόνο του friendzone- , και κανένας δεν κυνηγάει κανέναν μέσα στο αεροδρόμιο βάζοντας την ελευθερία του σε κίνδυνο.

Ωστόσο, ο έρωτας συνεχίζει να υπάρχει, ακόμη και στον κινηματογράφο. Παρακάτω θα δεις 10 ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές ήταν ερωτευμένοι και εκτός της μεγάλης οθόνης.

#1 Gigli (2003)

Στην πλοκή, η Ricki ( Jennifer Lopez) που μισεί τους άντρες, ερωτεύεται τον χαρισματικό Larry (Ben Affleck). Από τη στιγμή που τη γνωρίζει, η ζωή της νέας γυναίκας αλλάζει χρώμα. Όταν η JLo συμφώνησε να πάρει το ρόλο, μάλλον δεν ήξερε ότι όπως και ο χαρακτήρας της, θα ερωτευόταν τον συμπρωταγωνιστή της αφού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δυο τους ανέπτυξαν μια σχέση που σε καμία περίπτωση δεν τη λες φιλική.

#2 Vicky Christina Barcelona (2008)

Σε μια ταινία με πρωταγωνίστριες τις Penelope Cruz και Scarlett Johansson, θα ήταν δύσκολο για οποιοδήποτε άντρα εκεί μέσα να μην ερωτευτεί. Έτσι και ο Javier Bardem, ερωτεύτηκε την Penelope Cruz, και μέχρι σήμερα, συμπληρώνουν 7 χρόνια γάμου.

#3 Cruel Intentions (1999)

Αυτό που αποκαλούμε συνήθως «χημεία» είναι αυτό που έφερε κοντά την ηθοποιό Reese Witherspoon με τον Ryan Phillippe όσο δούλευαν για τα γυρίσματα της ταινίας Cruel Intention. Τουλάχιστον ξέρεις ότι όσα έλεγαν τα εννοούσαν πραγματικά!

#4 The Appartment (1996)

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, φαίνεται πως η Ιταλίδα καλονή Monica Bellucci ανέπτυξε συναισθήματα για τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, ο οποίος μάλιστα είχε την φήμη του αδιόρθωτου γυναικά. Ωστόσο, ένα ζευγάρι γεννήθηκε, και παρέμεινε για χρόνια, σαν ένα από τα πιο όμορφα και διάσημα ζευγάρια της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

#5 The Rum Diary (2010)

#7 Days of Thunder (1990)

#8 Alfie (2004)

  

#9 Mr. & Mrs. Smith (2005)

#10 The Amazing Spider-Man (2012) 

Αν και ο Tobey Maguire θα είναι πάντα o Spiderman της καρδιάς μας, ο Andrew Garfield μπορούμε να πούμε πως πρόσθεσε την γοητεία που έλειπε από τον προηγούμενο. Στους ιστούς του έπιασε λοιπόν και την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστρια Emma Stone με την οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε κατάσταση on/off.