Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από πληροφορία, σε μια εποχή γεμάτη σκληρές δοκιμασίες, σε μια συνθήκη ψηφιοποίησης ακόμη και των βασικών μας αναγκών, όπως η επικοινωνία, είναι καιρός να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας και να ξανασυστηθούμε με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Παρουσιάζει, η Χριστίνα Μαυρομάτη, Communication & Events Manager

Σε αυτό το επεισόδιο, μιλάμε και προσεγγίζουμε τα «Ζευγάρια στον 21ο αιώνα». 

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Τα Ζευγάρια στον 21ο αιώνα είναι διορατικά και οι σύντροφοι είναι πιο υποψιασμένοι στο να ψάχνουνε. Η παλιά ζευγαρική σχέση έχει αμφισβητηθεί και εμείς στο επεισόδιο αυτό κάναμε μια πρώτη απόπειρα να εξερευνήσουμε το παλιό και το νέο προσπαθώντας να βρούμε τα μονοπάτια που θα βοηθήσουν στη σύνδεση αλλά και στην αγάπη μιας και αυτό είναι το ζητούμενο στη σχέση όλων των ζευγαριών.

Η Τζούλια Λαγιώτη, Τζούλια Λαγιώτη MSc Ψυχολόγος Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, μας δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αλλά και μας «συστήνει» τις Σχέσεις που φτιάχνονται από «Χάρτες Αγάπης» θυμίζοντας μας ότι όσες περισσότερες πληροφορίες φυλάμε σε αυτό το χάρτη για τον άλλο άνθρωπο τόσο πιο κοντά αισθανόμαστε και αυτό είναι που λειτουργεί ως «χιονοστιβάδα» θετικών συναισθημάτων.

ΥΓ: Ας θυμόμαστε ότι ο καυγάς είναι μια έκκληση για σύνδεση και ο σεβασμός , η ποιότητα της φιλίας και η καλή ιστορία του ζευγαριού είναι σημαντικοί παράγοντες για την μακροημέρευση καθώς και την ποιότητα της σχέσης.

Το Βλέμμα Μέσα Μας στο YouTube 
Το Βλέμμα Μέσα Μας στο Facebook

*Η Χριστίνα Μαυρομάτη, ο άνθρωπος πίσω από τα επιτυχημένα biscotto workshops αναζήτησε έναν νέο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, δημιουργώντας ένα podcast που αναδεικνύει όλα αυτά που μας επηρεάζουν αλλά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε.

*Το Podcast Ψυχολογίας «Το Βλέμμα Μέσα Μας» δημιουργήθηκε με στόχο να προσεγγίσει θέματα ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης με διεισδυτική και επιστημονική ματιά. Επιχειρεί να εμπνεύσει όλους μας να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας, να παρακινηθούμε, να διαχειριστούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Μεταδίδει γνώσεις, πληροφορεί και τελικά μας οδηγεί να επιλέξουμε την αλλαγή μας. Ως καλεσμένους φιλοξενεί ανθρώπους από τον χώρο της ψυχολογίας αλλά και από διάφορους χώρους και επιστημονικά πεδία.