Το Zebra’S Nails είναι ένα μοντέρνο και πολυτελές κέντρο αισθητικής, που βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, στην οδό Παρασκευοπούλου 48 στο Φάληρο. Στελεχωμένο από επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι εκεί για να παρέχουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς για τα άκρα και το σώμα. Έχοντας την ποιότητα ως προτεραιότητά τους, προσφέρουν θεραπείες που καλύπτουν την κάθε σας ανάγκη.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με εκπληκτικά αποτελέσματα

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους για να απολαύσετε τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες, όπως μοναδικός είναι και ο καθένας από εσάς.

Σας εξυπηρετούν, λοιπόν, καθημερινά με:

  • Περιποίηση άκρων
  • Αντιμετώπιση ποδολογικών παθήσεων
  • Καθαρισμό και σχήμα φρυδιών
  • Αποτριχώσεις με κερί ή κλωστή
  • Ονυχοπλαστική με gel και ακρυλικό
  • Καθαρισμούς προσώπου
  • Eyelash extentions και lash lift

Μάλιστα, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα γνωστών εταιριών για άκρα, σώμα και πρόσωπο από το καλά ενημερωμένο eshop τους, για να πετυχαίνετε άψογα αποτελέσματα και από το σπίτι σας.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

 

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας απέναντι στον Covid19

Η λειτουργία του Zebra’S Nails & More προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση.

 

 

 

 

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Παρασκευοπούλου 48 (με Κωνσταντινουπόλεως), Φάληρο

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 09:00-16:00