Ανακαλύψτε ένα «συνεργάτη» που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας. 
Ο Δρ. Χρήστος Χατζηχρήστος, λογιστής – φοροτεχνικός μας παρουσιάζει παρακάτω το συγκεκριμένο εργαλείο.

«Με αφορμή ερωτήματα που μας θέτουν υποψήφιοι επιχειρηματίες, σας παρουσιάζουμε το παρακάτω εργαλείο υπολογισμού κόστους λειτουργίας μικρής επιχείρησης. Ώστε να μπορείτε μόνοι σας να υπολογίσετε το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Όπως είναι φυσικό, έχουμε κάνει πολλές παραδοχές, και ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρά μόνον ως ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης. Για παράδειγμα δεν έχουμε υπολογίσει την αγορά παγίων (έπιπλα , η/υ κτλ)
Στα πράσινα κελιά μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.
Με το συγκεκριμένο εργαλείο θα μπορέσετε να δείτε τις ελάχιστες πωλήσεις σας ανά ημέρα, αναλυτικά όλα σας τα έξοδα ανά μήνα και ετήσια , και τέλος πόσους πελάτες χρειάζεστε για να βρεθείτε στο νεκρό σημείο σας.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ΔΕΝ έχουμε υπολογίσει την φορολογία σας. Η φορολογία σας εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες όπως την νομική μορφή της επιχείρησης σας, το ύψος των κερδών και άλλα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ τον κωδικό πρόσβασης του συγκεκριμένου αρχείου. Για να λάβετε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.
Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει να σας βοηθήσουμε , ώστε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και να μπορείτε υπεύθυνα να προϋπολογίσετε τα κόστη / έξοδα σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε».

Δρ. Χατζηχρήστος Χρήστος
Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 26, Θεσσαλονίκη
2310534750 , 6932888450
[email protected], https://drcc.eu