Η Oracle Red Bull Racing προετοιμάζει την πρωταθλήτρια RB8 και είναι έτοιμη να δονήσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher είναι έτοιμος να φορέσει την αγωνιστική του φόρμα και οι Red Bull Driftbrothers τεστάρουν τα λάστιχά τους, ενώ ο Aras τελειοποιεί τα κόλπα του πάνω στην GSX600R μηχανή του.

Από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Paramotor, Δημήτρης Κολλιάκος είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει το κοινό με την ακροβατική πτήση του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Patrick Friesacher σημείωσε πως «Η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τιμή να οδηγήσω το μονοθέσιο εδώ»!

Ο Redbull Racing, Tony Burrows ανάφερε ότι θα είναι μια μεγάλη διαδρομή με στροφές και εντυπωσιακές τεχνικές. «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερο θέαμα που αγγίζει την πραγματικότητα. Ο ήχος θα είναι εκκωφαντικός και η διαδρομή του μονοθεσίου θα είναι όπως την τελευταία φορά που αγωνίστηκε».

«Αυτό το event θα εμπνεύσει κι άλλους μηχανολόγους και θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με τη Formula 1», συμπλήρωσε.

Ο Elias Hountondji υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη του τιμή που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ότι στο σημερινό event οι τρεις αισθήσεις (Όραση, ακοή και όσφρηση) θα δώσουν μια επιπλέον πινελιά στη δίκη του διαδρομή.

Ο Simon Pircher από την πλευρά του δήλωσε: «Ελπίζουμε να τραβήξουμε την προσοχή του κοινού. Υπάρχουν δυο ακροβατικά οχήματα το ένα είναι το ελικόπτερο και το δεύτερο το αεροπλάνο». Ο Simon είναι ένας από τους τέσσερις παγκόσμιους πρωταθλητές που έχει την άδεια να κάνει ακροβατικά.

Ο Λιθουανός Arūnas Gibieža εξήγησε ότι «το δικό μου κομμάτι είναι της μοτοσικλέτας και θα κάνω διαφορά tricks. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ όσα έχω συναντήσει έως τώρα στην Ελλάδα. Προπονούμαι δυο με τρεις φορές την εβδομάδα αλλά υπάρχουν και στιγμές που αυτοσχεδιάζεις».

Red Bull Showrun by ALUMIL

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Paramotor, Δημήτρης Κολλιάκος, του οποίου η ειδικότητα είναι το Αλεξίπτωτο πλαγιάς υπογράμμισε ότι μπορεί να πετάξει όση ώρα θέλει και μπορεί να κάνει ακροβατική πτήση, που αγγίζει και τα 5G. Παράλληλα, ανέφερε ότι το κοινό θα δει κινήσεις που λίγοι έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά.

Η δράση θα αρχίσει στις 17.00, ωστόσο στις 16.30 θα ξεκινήσει το pre-show όπου οι παρουσιαστές του event, Πάνος Σεϊτανίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα μας καλωσορίσουν.

Το μεγαλύτερο motorsports show που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, θα προσφέρει το πιο επικό θέαμα. Η δράση θα αρχίσει στις 17.00, ωστόσο στις 16.30 θα ξεκινήσει το pre-show όπου οι παρουσιαστές του event, Πάνος Σεϊτανίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα μας καλωσορίσουν.