Ο Xeimonas, στην Ακτή του biscotto Experience Park, συνεχίζει με ένα άκρως Αποκριάτικο πρόγραμμα γευστικών και ψυχαγωγικών events, και με αφορμή την Τσικνοπέμπτη στις 07.03.2024 «στήνει» Διονυσιακό Γλέντι!

Ψηθείτε, μαζευτείτε και ελάτε να στρωθείτε την Τσικνοπέμπτη στο 1ο Διονυσιακό Γλέντι της Θεσσαλονίκης στην Ακτή του Xeimona με θέα θάλασσα! Εκλεκτά κρεατικά σε πλούσιες πιατέλες με συνοδευτικά, άφθονο κρασί, ποτό και γλέντι μετά μουσικής. Το Διονυσιακό Τραπέζι περιλαμβάνει πιατέλες κρεατικών, διάφορα dips με πίτες, σαλάτα, τυριά με φρούτα, πατάτες και γλυκό (25€/άτομο). Προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας είτε για τραπέζι είτε για σταντάκι, μεσημέρι μετά τις 12:00 και βράδυ μετά τις 20:00, μέχρι να σηκωθείτε όρθιοι την ώρα που ο Dj μας θα ανεβάσει το κέφι!

Υ.Γ: “O Διόνυσος είναι θεός του γλεντιού. Και στο τραπέζι των θεών, το νέκταρ του αυξάνει τη μακαριότητά τους κι αντλούν οι θνητοί από τη γελαστή του κύλικα τον ύπνο και ξεχνούν τα βασανά τους”

Το Διονυσιακό Γλέντι δεν είναι για όλους αλλά μόνο για 100 άτομα, που σημαίνει ότι για να είσαι ανάμεσά τους εσύ και η παρέα σου πρέπει να κάνεις την κράτησή σου εγκαίρως με τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά στο 6980312337
  2. Ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης

Xeimonas | Τσικνοπέμπτη - Διονυσιακό Γλέντι | Κρατήσεις


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Ημερομηνία*

Ώρα*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ID: XEIMONAS…ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ!

THE COLOURS THAT WE’ VE CHOSEN FOR YOUR ΧΕΙΜΟΝΑ!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 6980312337
Δωρεάν & άνετο parking

ANOIXTA | OPEN: 09:00-01:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | EVERYDAY: 09:00-01:00
FACEBOOK: Xeimonas
INSTAGRAM: xeimonas_skg
Tik Tok: xeimonas_skg
Mail: [email protected]