Ο Xeimonas, στην Ακτή του biscotto Experience Park, συνεχίζει ένα άκρως Χειμερινό πρόγραμμα γευστικών και ψυχαγωγικών events, και από τις 21.02.2024 έως τις 17.03.2024 ντύνεται” Rio De Janeiro και σερβίρει καθημερινά Βραζιλιάνικο Φαγητό και Βραζιλιάνικα Cocktails στο κλειστό καρναβαλίστικο Brazil Bar και στα ζεστά καρναβαλίστικα Brazil IGLOO…στην Ακτήμε θέα θάλασσα!

Είμαστε σίγουροι ότι την περίοδο της Αποκριάς όλοι σας ονειρεύεστε τον απόλυτο προορισμό που δεν είναι άλλος από την Βραζιλία, το Rio De Janeiro και το θρυλικό καρναβάλι του! Επειδή τα όνειρα πρέπει να πραγματοποιούνται, φέραμε το Rio De Janeiro στην πόλη και σε φωνάζουμε καθημερινά να ανακαλύψεις τα μυστικά της Βραζιλιάνικης κουζίνας και τα πιο διάσημα πιάτα της στην Ακτή του Xeimona, σε ένα χορταστικό γευστικό αφιέρωμα που ετοίμασε ο Σεφ μας, Βαγγέλης Τσομπανοχρήστος. O Bar Manager του Xeimona δημιούργησε, επίσης, αγαπημένα Cocktails τα οποία και έχουν μέσα τους κάτι από Βραζιλία είτε για να συνοδεύσεις το φαγητό σου είτε να τα απολαύσεις τις αποκριάτικές σου νύχτες με Βραζιλιάνικα finger food και μουσική στο Brazil Bar!

MENU (*κλικ πάνω στο menu)

Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη τις Απόκριες φέρνουμε το Rio De Janeiro, στην Ακτή με θέα θάλασσα. Έλα να ζήσεις την Βραζιλιάνικη εμπειρία:

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ BRAZIL BAR

Από τις 21.02.2024 έως τις 17.03.2024 πέραν του αγαπημένου βασικού menu του Xeimona “ντυνόμαστε” Brazil Bar και σερβίρουμε καθημερινά Βραζιλιάνικα Πιάτα και Βραζιλιάνικα Cocktails!

ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΑ BRAZIL IGLOO

Από τις 21.02.2024 έως τις 17.03.2024  πέραν του αγαπημένου βασικού menu του Xeimona “ντυνόμαστε” αποκριάτικα στα Brazil IGLOO και σερβίρουμε καθημερινά Βραζιλιάνικα Πιάτα και Βραζιλιάνικα Cocktails!

Ο #Xeimonas_ διαθέτει όλη την ημέρα ΔΩΡΕΑΝ και ΑΝΕΤΟ parking στους επισκέπτες του!

Για κρατήσεις στo Brazil Bar και στα Brazil IGLOO του Xeimona καλέστε στο 6980312337 ή συμπληρώστε ηλεκτρονικά την παρακάτω φόρμα κράτησης. Θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της κράτησης ώστε να είναι έγκυρη.

Xeimonas | Brazil Bar & Brazil IGLOO | Κρατήσεις


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Ημερομηνία*

Ώρα*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ID: XEIMONAS…ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ!

THE COLOURS THAT WE’ VE CHOSEN FOR YOUR ΧΕΙΜΟΝΑ!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 6980312337
Δωρεάν & άνετο parking

ANOIXTA | OPEN: 09:00-01:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | EVERYDAY: 09:00-01:00
FACEBOOK: Xeimonas
INSTAGRAM: xeimonas_skg
Tik Tok: xeimonas_skg
Mail: [email protected]