Το World Class, ταξιδεύει και επισκέπτεται τη μαγευτική Θεσσαλονίκη. Ένα απίθανο ταξίδι γευσιγνωσίας στον κόσμο των premium αποσταγμάτων και μια συνάντηση με εκλεκτά υλικά. 

Τι πρόκειται να συμβεί;

Ο θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας, το World Class, θα εξυψώσει για μια ακόμη φορά τη φιλοσοφία του Fine Drinking, προσκαλώντας όλους εμάς να μυηθούμε στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού και στη μοναδικότητα των premium spirits. Εκλεκτά bar της αγαπημένης πόλης είναι έτοιμα να σερβίρουν perfect serves – με τρεις μοναδικούς τρόπους straight, mixed ή cocktail  που θα αναδείξουν τις γεύσεις και την εμπειρία – και βραβευμένοι bartenders είναι έτοιμοι να προσφέρουν γνώση, ξεχωριστές γεύσεις και έμπνευση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και απόλαυσης.

Η Θεσσαλονίκη θα εξερευνήσει νέες γεύσεις και εκλεκτά αποστάγματα!

Πότε;

Το World Class Fine Drinking, ένας μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού, φιλοξενεί από 15 έως 25 Νοεμβρίου 24 από τα πιο εκλεκτά bar της Θεσσαλονίκης. Την έναρξη της γιορτής θα σηματοδοτήσει μια περίφημη συνάντηση στις 15, 16 και 18/11 στο Βελλίδειο, εκεί όπου θα παρουσιαστούν ευφάνταστες και δημιουργικές προτάσεις των bars μέσα από perfect serves. Τις τρεις αυτές ημέρες, τα 24 pop-up bars θα εναλλάσσονται και 8 διαφορετικά θα μας περιμένουν καθημερινά για να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες καλού ποτού. Το 3ήμερο, βέβαια, κρύβει και μια ιδιαίτερη έκπληξη- έναν διαγωνισμό, ο οποίος θα πλαισιώσει την fine drinking εμπειρία, θα αναδείξει τις γεύσεις της Θεσσαλονίκης και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως αγκαλιάζει φέτος τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε υπέροχα γευστικά μονοπάτια και premium serves! Ανακαλύψτε τη φιλοσοφία του Fine Drinking και μοιραστείτε την εμπειρία με όλη την πόλη.

Get Served και μυηθείτε στην τέχνη του Fine Drinking.