Τα Βοροινά – Voroina πάνε βόλτα στον Θερμαικό!
Ξεκινώντας τις δράσεις που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα στα πλαίσια των ΒορΟινών, το Κτήμα Φλόριαν θα σας ξεναγήσει σε διάφορες γωνιές της πόλης με τις εκδηλώσεις που ετοιμάζει για εσάς.
Αρχής γενομένης την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την DBE Luxury Cruises, σας φέρνουμε σε επαφή με τα Κρασιά του Κτήματος, σε ένα μοναδικό για τα δεδομένα της πόλης Wine Tasting Cruise, με μια ειδυλλιακή βόλτα στον Θερμαικό. Σε μια προσπάθεια να διαδώσουμε την γαστοοινική κουλτούρα στην πόλη μας, προσφέρουμε το οινοτουριστικό αυτό πακέτο στην προνομιακή τιμή των 50€/άτομο. Η δίωρη κρουαζιέρα περιλαμβάνει συνοδευτικές πιατέλες με Π.Ο.Π τυριά & αλλαντικά από το Balouxis Deli Shop και την Οινογευσία 4 ετικετών του Κτήματος καθώς θα διασχίζουμε παραλιακά την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Οι θέσεις είναι μόλις 7 καθώς πρόκειται για μία πριβέ εμπειρία που συνδυάζει premium food & wine pairing σε πολυτελές σκάφος από έναν Wine Professional του Κτήματος Φλόριαν. Ήλιος, θάλασσα, ποιοτικό κρασί & τοπικά εδέσματα εν πλω σε μια πανοραμική διαδρομή όπου ανακαλύπτουμε την Νύμφη του Θερμαικού μέσα από ένα πάντρεμα γεύσεων & εικόνων.
Απαιτείται κράτηση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
S.O.S: Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης είναι με επιφύλαξη του καιρού & επιβεβαιώνεται 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Η χρέωση θα γίνει μία μέρα πριν, κατόπιν επιβεβαίωσης των καιρικών συνθηκών.
Για την πρόσβαση στο πλοίο απαιτείται επίδειξη αρνητικού Rapid Test (48 ώρες πριν) ή PCR Test (72 ώρες πριν) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.
info
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 6908372316
Facebook event: Τα ΒορΟινα & το Κτήμα Φλόριαν πάνε Wine Cruise στον Θερμαικό
Δράσεις Αφιερώματα