Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο σεφ του Όλυμπος Νάουσα, Δημήτρης Τασιούλας, δημιουργεί ένα μοναδικό γαστρονομικό καλοκαιρινό event! 3 πασίγνωστα κρασιά, «Παράγκα Sparkling» Kir-Yianni , «Όβηλος Λευκός» Ktima Biblia Chora και «Άβατον» Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou), γίνονται η βάση για δροσιστικά, premium cocktails, που θα συνοδεύσουν άψογα 4 πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Info 

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Όλυμπος Νάουσα, Λεωφόρος Νίκης 5

Τιμή: 55€/άτομο

Κρατήσεις: 231 027 5715