Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο σεφ του Όλυμπος Νάουσα, Δημήτρης Τασιούλας, δημιουργεί ένα μοναδικό γαστρονομικό καλοκαιρινό event! 3 πασίγνωστα κρασιά, «Παράγκα Sparkling» Kir-Yianni , «Όβηλος Λευκός» Ktima Biblia Chora και «Άβατον» Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou), γίνονται η βάση για δροσιστικά, premium cocktails, που θα συνοδεύσουν άψογα 4 πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!
Info
Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023
Όλυμπος Νάουσα, Λεωφόρος Νίκης 5
Τιμή: 55€/άτομο
Κρατήσεις: 231 027 5715