Βάλε μαγιό και ζήσε την πιο διασκεδαστική υδάτινη εμπειρία στην Ελλάδα! Έλα με την παρέα, έλα με την οικογένεια, έλα με το ταίρι σου, πάντως έλα! Μη χάσεις με τίποτα το χαβαλέ και την αδρεναλίνη των παιχνιδιών της Waterland. Στα 150.000 τμ του μεγαλύτερου υδάτινου πάρκου στην Ελλάδα έχει πολλά να ανακαλύψεις. Βούτα την ευκαιρία!

*Opening: 31 Μαίου 2024

Life is waterful

H Waterland είναι από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα στην Ευρώπη! Απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 150.000 τμ γεμάτη με γκαζόν και ψηλά δέντρα.  Ένας πραγματικός παράδεισος για να ζήσεις την πιο δροσερή εμπειρία του καλοκαιριού!

Βουτιές, χαλάρωση αλλά και διασκέδαση και μάλιστα πολύ κοντά. Χωρίς να απομακρυνθείτε πολύ από την πόλη και κυρίως χωρίς μποτιλιάρισμα απολαμβάνετε το μπάνιο σας, ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αλλά και τον καφέ, το ποτό σας σε συνδυασμό με νόστιμα σνακς. Αξιοποιήστε μάλιστα τη σειρά προνομίων που σας δίνει η κάρτα μέλους της Waterland για ένα δροσερό αλλά όχι ακριβό καλοκαίρι.

Πάντα με ασφάλεια 

Στη Waterland, η ασφάλεια και η υγιεινή έχουν προτεραιότητα. Η καθαρότητα των νερών ελέγχεται σχολαστικά, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Ως μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Υδάτινων Πάρκων, η Waterland εγγυάται για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της.

Food & Drinks

Στη Waterland θα βρεις τα πάντα: 2 εστιατόρια με αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, 3 σνακ μπαρ για σάντουιτς και γεύματα στο χέρι, κιόσκια για hot dog & παγωτό και ένα τέλειο juice bar για να απολαμβάνεις τους χυμούς που σου αρέσουν.

Γιατί ξεχωρίζει;

  • Προσφέρει πολλά attractions με ένα μόνο εισιτήριο.
  • Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, εκπαιδευμένο προσωπικό, απόλυτη ασφάλεια, μοναδική άνεση, άψογη εξυπηρέτηση.
  • Παρέχει πολυποίκιλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε έναν μαγικό χώρο όπου το νερό, το πράσινο και η ψυχαγωγία κυριαρχούν.
  • Η Waterland είναι ενεργό μέλος της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ένωσης υδάτινων πάρκων και της διεθνούς ένωσης ψυχαγωγικών πάρκων με attractions. Ενώ το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί, μπορείτε ταυτόχρονα να απολαύσετε τον καφέ, το φαγητό ή το cocktail.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ WATERLAND ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ενημερωθείτε για την Δωρεάν μεταφορά σας από το site της Waterland.

Μπες στο site της Waterland, στο www.waterland.gr, και βγάλε εισιτήριο και κάρτα διαρκείας σε προνομιακή τιμή!

Ανεβείτε στο Waterland bus και φύγαμε για Ταγαράδες!

Το λεωφορείο της Waterland διασχίζει κάθε μέρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, σας μεταφέρει στο πάρκο και σας επιστρέφει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τα δρομολόγια μπορεί να πυκνώσουν στις ημέρες αιχμής του καλοκαιριού. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2392072025.

Τιμές εισόδου

0-4 ετών: δωρεάν
4-12 ετών: 14 ευρώ
12 ετών και άνω: 18 ευρώ

Τιμές γκρουπ (τουλάχιστον 20 άτομα και πάνω)

0-4 ετών: δωρεάν
4-12 ετών: 11,50 ευρώ
12 ετών και άνω: 14 ευρώ

Περιοχή: Ταγαράδες, Θεσσαλονίκη