Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα bars της Θεσσαλονίκης για τους λάτρεις των cocktails, των συλλεκτικών ποτών και των εκλεπτυσμένων γεύσεων.

Ανοίγει από το πρωί για καφέ και ροφήματα που σερβίρονται με την ίδια φροντίδα για την ποιότητα για την οποία ξεχωρίζει και για τα ποτά του. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με snacks ενώ σαλάτες και burgers συμπληρώνουν ένα μικρό μενού για όλες τις ώρες της ημέρας.

Όσον αφορά τις βραδινές ώρες, είναι ένα από τα σημεία συνάντησης στην πόλη με ιδιαίτερη ταυτότητα. Ο Γιάννης Κέδες, ένας από τους καλύτερους και πολύ ενημερωμένους bartenders στην Ελλάδα, μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν μία σειρά από signature cocktails που αξίζει να δοκιμάσετε. Επίσης η μεγάλη συλλογή ποτών και αποσταγμάτων δίνει την ευκαιρία να μυηθείτε σε νέες εμπειρίες και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Όλα αυτά με ποιότητα στο service και μουσικές επιλογές από γνωστούς djs. Ένα χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι εδώ δεν καπνίζει κανείς στο εσωτερικό και αυτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το ποτό σας.

Και brunch τις Κυριακές

Κάθε Κυριακή σερβίρει και brunch από τις 10:00 – 15:00