Αν βρεθείτε στο Κεφαλάρι της Δράμας, να κάνετε μία στάση στο Puzzle café-bar. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο χώρο μέσα στο πράσινο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή κάποιο από τα γευστικά ροφήματα από νωρίς το πρωί, παρέα με νόστιμο πρωινό, να συνεχίσετε με τα υπέροχα πιάτα τους, με επιλογές σε pizza, pasta, burgers, club sandwiches, burritos και πολλά ακόμα, και να τελειώσετε τη μέρα σας με την αγαπημένη σας μπύρα. Νύμφη, Heineken βαρέλι, Strongbow, Fischer, Μάμος, πρωταγωνιστούν στις πιο όμορφες στιγμές μας. Τους χειμερινούς μήνες απολαμβάνουμε τη ζεστασιά του τζακιού και τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αυτό δημιουργεί.

Λειτουργεί και Playroom για τους μικρούς τους φίλους. Επίσης, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους.

Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί η πανέμορφη αυλή τους, με τους ήχους της φύσης και το δροσερό αεράκι να μας χαλαρώνουν και να μας αποφορτίζουν από την ένταση και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Περιοχή
Κεφαλάρι, Δράμα

Ώρες λειτουργίας
Από τις 07:00