Δημιουργήθηκε για εσάς ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε όλες τις στιγμές της ημέρας. Στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του μπορείτε να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα και να ζήσετε μοναδικές στιγμές μόνος ή με την παρέα σας. Αν είστε μόνος διαβάστε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του και αν είστε με φίλους επιλέξτε κάποιο από τα επιτραπέζια που διαθέτουν. Φυσικά μιλάμε για το Pleasures Seaside Cafe στην παραλία του Βόλου.

Μοναδικά coffee blends, η μεγαλύτερη ποικιλία σε σοκολάτες και ροφήματα, ποικιλία από μπύρες και εκλεκτές προτάσεις για φαγητό. Club sandwiches, tortilla, burgers, pasta, pizza, κοτομπουκιές, σαλάτες, γλυκά και brunch. Το μενού του τα έχει όλα και στην καλύτερη ποιότητα. Lounge μουσική έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με τον χώρο.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να δούνε τους αγαπημένους τους αγώνες εδώ, παρέα με μια Nύμφη, Fischer Βαρέλι, Άλφα Βαρέλι, Heineken, Sol, Άμστελ, Heineken0.0, Άμστελ Radler, Erdinger, Strongbow Red, Άμστελ Kargo ή έναν Μηλοκλέφτη.

Κάθε Σάββατο βράδυ το κέφι ανεβαίνει με τις ελληνικές βραδιές που διοργανώνονται στο Pleasures, με κομμάτια που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, εάν σκέφτεστε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, τη γιορτή σας, ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας ή εάν θέλετε να προβάλετε το κατάστημα ή την επιχείρησής σας μέσω της υπηρεσίας του Pleasures my party μπορείτε τώρα να το πραγματοποιήσετε.

Περιοχή
Αργοναυτών 58, Βόλος