Υπάρχουν, όμως, και άλλοι λόγοι για να απολαύσετε στιγμές γευστικές με την παρέα σας στο «Μπουκιά και Γουλιά». Μερίδες χορταστικές, γεύσεις κλασσικές, αγαπημένες και ορεκτικά και σαλάτες που ανοίγουν την όρεξη για να περάσετε στα κυρίως.

Εκτός από τα κρύα ορεκτικά και τις «αλοιφές» συναντούμε και ποικιλία από ζεστά ορεκτικά και με ποικιλία πιάτων με ψητά λαχανικά αλλά και προτάσεις, όπως πουγκάκια κοτόπουλου ή ποντιακό περέκ με φέτα και μέλι.

 

Επίσης υπάρχει ποικιλία τυριών, αλίπαστα και φυσικά στα κυρίως πιάτα σερβίρει κρεατικά της ώρας σε «πλήρη σύνθεση» αλλά και burgers. To ίδιο ισχύει και για τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους διάφορα πιάτα που θα συνθέσουν ένα επίσης νόστιμο τραπέζι για την παρέα.

Και τι είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα σ’ ένα τέτοιο τραπέζι; Μπύρα. Τι άλλο; Επομένως η νέα πρόταση που ακούει στο όνομα Νύμφη, μία παγωμένη Άλφα από βαρέλι ή φιάλη, η Άλφα Weiss ή εκείνη χωρίς αλκοόλ, οι σταθερές αξίες Amstel και Heineken και η δροσιστική Amstel Radler Lemon είναι η καλύτερη «παρέα» για όλα τα παραπάνω πιάτα.

Διεύθυνση
Γεωργάκη Ολυμπίου 26
Κατερίνη

Τηλέφωνο
2351400154