Η kazandb παρουσιάζει τους ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ & ΣΟΦΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στο MYLOS CLUB σ΄ ένα εορταστικό πρόγραμμα!

Μέσα από μία μουσική διαδρομή που περνάει από τον Μ. Χατζιδάκι και τον Μ. Θεοδωράκη και φτάνει ως τους σύγχρονους αγαπημένους δημιουργούς και τα χρώματα της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, ο Βασίλης Λέκκας ξετυλίγει την μοναδική του καλλιτεχνική προσωπικότητα και την εκρηκτική του διάθεση επί σκηνής.

Ενορχηστρωτικά ο ροκ τρόπος εναλλάσσεται με μια ταξιδιάρικη διάθεση, καθώς η ορχήστρα παίζει με τα ηχοχρώματα και αποδίδει σε αγαπημένα τραγούδια μία φρέσκια αίσθηση!

Μαζί του η Θεσσαλονικιά συνθέτρια, Σοφία Νάτσιου, που έχει και την επιμέλεια του προγράμματος και της ενορχήστρωσης. Επί σκηνής θα βρίσκεται, επίσης, η γνωστή στα μουσικά πράγματα της Βορείου Ελλάδας, Κατερίνα Δούκα, καθώς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και κιθαρίστας, Οδυσσέας Μαυρομάτης!

Φιλική συμμετοχή θα έχει η σπουδαία ερμηνεύτρια της «Πολίτικης Κουζίνας», Ντιλέκ Κοτς, η οποία συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια της κοινής μουσικής παράδοσης Τουρκίας και Ελλάδας.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν μοναδικό μουσικό καμβά σε μία παράσταση, την οποία δεν πρέπει να χάσετε!

Ορχήστρα:
Σοφία Νάτσιου: λαούτο – κιθάρες
Οδυσσέας Μαυρομάτης: κιθάρα ακουστική – κιθάρα ηλεκτρική
Γιώργος Σμυρνής: ηλεκτρικό μπάσο
Γιώργος Πετσίνης: τύμπανα
Γιάννης Μαύρος: κλαρίνο – σαξόφωνο
Σάκης Κοντονικόλας: πλήκτρα
Θάνος Γκαράνης: μπουζούκι

 

INFO
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου
Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 10€, Φοιτητικο, ανέργων: 8€

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

 

Ζωντανή Μουσική