Η Adventure Experience με την έναρξη του νέου μήνα και στα πλαίσια της ανάδειξης της ιστορικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει μια πεζοπορία 6 χιλιομέτρων εντός του αστικού ιστού την Κυριακή 05/02 στις 10:15.

Η Θεσσαλονίκη, ως γνωστόν, πέρασε από πολλά χέρια και πολλούς πολιτισμούς στο πέρασμα των χρόνων, αφήνοντας ο κάθε ένας το δικό του αποτύπωμα.

Αυτό ακριβώς αναζητούμε και εμείς μέσα στην πόλη. Ξεκινάμε από το Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης (Παλιό Διοικητήριο) και ανηφορίζουμε προς την Άνω Πόλη θαυμάζοντας τη μοναδική αρχιτεκτονική των στενών και των κτιρίων.

Σημεία ενδιαφέροντος που θα βρούμε στο πέρασμα μας είναι η Μονή Λατόμου, η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, το Επταπύργιο, η στήλη των όφεων και φυσικά πολλά ακόμα που τα κρατάμε μυστικά. Στο τέλος, θα επιστρέψουμε και πάλι στο σημείο εκκίνησης μας, έχοντας πάρει την απαραίτητη ενέργεια και γνώση για την υπόλοιπη Κυριακάτικη μέρα!

Πάντα δίπλα μας σε κάθε δράση για την πόλη μας, έτσι και αυτή τη φορά, στέκεται η Cookieman με τα λαχταριστά μπισκότα. Για το συνδυασμό της ιστορίας με τα μπισκότα δεν θα λείπει, φυσικά, ο καφές.

Η δράση είναι κατάλληλη για όλους, καθώς δεν υπάρχει απαίτηση φυσικής κατάστασης!
Σημείο συνάντησης: https://goo.gl/maps/d4QMQUMvHCvzoUXS7

info

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα συνάντησης: 10:15
Χιλιομετρική απόσταση: 6 km
Διάρκεια: 2:30 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 10€

Τι περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή:
– Οργάνωση και Συνοδεία από την Adventure Experience
– Καφές ή οποιοδήποτε ρόφημα ρόφημα της επιλογής σας
– Σνακ
– ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε
[email protected], 6930482050 (Παναγιώτης), 6978988728 (Μιχαήλ)

Δράσεις