Τους παλαίμαχους, θρυλικούς ποδοσφαιριστές τεσσάρων ιστορικών ομάδων της Βόρειας Ελλάδας, ένωσαν για καλό σκοπό η εταιρεία Διανομής Αερίου ΕΔΑΘΕΣΣ σε συνεργασία με τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων οι δύο φορείς διοργανώνουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 17.00 φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος.

Στο τουρνουά συμμετέχουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές των ιστορικών ομάδων ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, και ΛΑΡΙΣΑΣ, που θα συναντηθούν την ίδια μέρα σε δύο φιλικούς φιλανθρωπικούς αγώνες για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Κάλεσμα απευθύνει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη προς όλους τους ποδοσφαιρόφιλους  να παρακολουθήσουν το τουρνουά, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά ορισμένους από τους θρύλους των γηπέδων, αλλά και να συνεισφέρουν σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως σημειώνει ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης:

«Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της διοργάνωσης, να απολαύσετε ποδόσφαιρο, αθλητικό ήθος και ευ αγωνίζεσθε και να ενισχύσετε παράλληλα με τον τρόπο αυτό τον αγώνα των παιδιών για ζωή, ελπίδα και δύναμη. Σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Να σημειωθεί ότι η τιμή πρόσκλησης για τους δύο αγώνες είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Η Κλινική Άγιος Λουκάς θα φροντίσει για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με εθελοντική συνεισφορά.

Θέματα Δράσεις Things to do City Report