Μετά από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του πολύ πετυχημένου “Welcome to Greece” ο Maraveyas ilegál επιστρέφει με νέο δίσκο. Ο τίτλος του: «Λόλα». 11 καινούργια τραγούδια, 11 νέες ιστορίες με τον γνωστό συνδυασμό των ποικίλων μουσικών επιρροών που συνθέτουν τον χαρακτήρα όλων των δισκογραφικών δουλειών του Maraveyas ilegál, πού για ακόμη μια φορά, αγαπήθηκε πολύ από ραδιόφωνα, τύπο και κοινό.

Η Λόλα άλλαξε τη ζωή του έπειτα από το ταξίδι τους στο Καστελόριζο την άνοιξη του
2009. «Σε μια περίεργα αμήχανη εποχή εμφανίστηκε στη ζωή μου η Λόλα. Διαμέσω εθνικής περισυλλογής και της κόντρας της λογικής – με οδηγό το "πρέπει", με το συναίσθημα – με οδηγό το "θέλω", εμφανίζεται η Λόλα και ανατρέπει τα πάντα.» Η “Λόλα” αποτελεί την πιο ανέλπιστη μούσα, ένα σύμβολο αισιοδοξίας, ομορφιάς και αγάπης εν μέσω μιας “ιδιαίτερης” πραγματικότητας.

Την ιστορία της «Λόλας» κατέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας και μας τη διηγείται σε ένα cd και σε ένα βιβλίο 100 σελίδων που θα συνοδεύει το cd σε μια ειδική έκδοση. Το βιβλίο του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο Λόλα, το οποίο περιέχει και το ομώνυμο άλμπουμ του, διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ακούστε παραπάνω το δεύτερο single του δίσκου, "Το καλοκαίρι έφυγε".