Θες Κοκτέιλ; ΘΕΣΣ TYCO.

Το tyco ξεκίνησε από την Αθήνα, πήγε Μύκονο και έφτασε Θεσσαλονίκη. Το bar που περίμενες είναι εδώ και άνοιξε τις πολύχρωμες πόρτες του την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Θα ρωτήσετε. Και τι είναι το tyco;

Take Your Cocktails Out (ή Everywhere) απαντά η πρώτη και πιο αγαπημένη αλυσίδα casual Cocktail Bars που άνοιξε το 2018 στην Αθήνα, επεκτάθηκε από το κέντρο της πόλης στα προάστια και επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Και επειδή το ελληνικό δαιμόνιο δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλωθεί, ναι, τα tyco είναι η πρώτη αλυσίδα διεθνώς που έκανε πραγματικότητα την ιδέα του Take Away & Delivery Cocktails. Δε θα μπορούσε να λείπει από την Θεσσαλονίκη.

To tyco έχει μια λίστα tailor – made Cocktails που είναι αποκλειστικές συνταγές του και υπόσχονται μια εμπειρία διαφορετική. Yπέροχα αποστάγματα, απροσδόκητοι συνδυασμοί, φρέσκα υλικά, πολύχρωμη διάθεση και νέες μοναδικές και exclusive ιδέες.

Αυτά είναι τα tyco Spirits! Moto των tyco είναι το Keep Your Spirits Up και είναι σίγουρο ότι θα το νιώσετε από την πρώτη σας επίσκεψη ή παραγγελία.

Για αυτήν τη σεζόν, οι συντελεστές του tyco δημιούργησαν ένα νέο μενού, για να ανεβάσουν την «ταλαιπωρημένη μας» διάθεση, αρκούντως διασκεδαστικό, με γεύση από μια χαρούμενη παλέτα και γευστικό ενθουσιασμό που θα νιώσετε από την πρώτη γουλιά.

Το πιο hot νέο είναι οι απροσδόκητα value for money τιμές του Cocktail in a cup, με την πιο ανεπηρέαστη ποιότητα. Κι αυτό γιατί τα tyco έχουν εξασφαλίσει διεθνείς συνεργασίες και χρησιμοποιούν σταθερά τις καλύτερες πρώτες ύλες σε όλη την αλυσίδα των καταστημάτων τους, και δεν μπαίνουν σε καμία διαπραγμάτευση για το προϊόν υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Και μάλιστα, όπου κι αν βρίσκεστε: Στο tyco Bar, βολτάροντας στην πόλη, στο σπίτι, στα ποτά μετά τη δουλειά, στη γιορτή, στην εκδήλωση, στο πάρτι, στην παραλία.

Θα το πούμε με λίγα λόγια: tyco Loves You. Και πού αλλού να εκφραστεί η αγάπη, αν όχι στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας.

Όταν θες κοκτέιλ, θα το βρεις στο tyco Θεσσαλονίκης. Γιατί #ΘΕΣΣtyco

Σύντομα θα μπορείς να παραγγείλεις και από την Wolt

 

Τι θα πιείτε
TYCO Signature Cocktails- Αποκλειστικά κάθε σεζόν, αλλάζουν 2 φορές το χρόνο
TYCO Hot Cocktails – Αυτά που μας αρέσουν όταν κάνει κρύο.
TYCO Classics – Τα διεθνή κλασικά με την πινελιά του tyco
TYCO Long Drinks – Για να πιείτε όσο θέλετε
TYCO Non-Alcoholic Cocktails – Και τα μη αλκοολούχα, για να μη λείψει κανείς!

 

Μάθετε τα πάντα για το menu εδώ https://tycobar.com

Διεύθυνση
Καμβουνίων 8, Κέντρο

Ωράριο
17:00 – 01:00

Ακολουθήστε το tyco στα Social Media
FACEBOOK: TYCO
INSTAGRAM: takeyourcocktailout