Ας ξεκινήσουμε με αυτό:

Μετά από καιρό δημιουργικής προετοιμασίας, το Tyco Cocktails έκανε την άνοδο του και στη Θεσσαλονίκη και περιμένει να ανακαλύψεις τα άκρως απολαυστικά του cocktails! To μπαρ άνοιξε πρόσφατα τις πολύχρωμες πόρτες του και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που έπινες cocktail για πάντα. Πώς; Παρακάτω θα μάθεις αναλυτικά.

Αρχικά, μήπως αναρωτιέσαι τι σημαίνει το TYCO; Μα, φυσικά Take Your Cocktails Out (ή Everywhere) απαντά η πρώτη και πιο αγαπημένη αλυσίδα casual Cocktail Bars που άνοιξε το 2018 στην Αθήνα, επεκτάθηκε από το κέντρο της πόλης στα προάστια και τώρα ήρθε και στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, είναι γνωστό το ελληνικό δαιμόνιο θα χάνει την ευκαιρία να εκδηλωθεί.

To TYCO έχει μια λίστα tailor – made Cocktails που είναι αποκλειστικές συνταγές του και υπόσχονται μια εμπειρία διαφορετική. Yπέροχα αποστάγματα, απροσδόκητοι συνδυασμοί, φρέσκα υλικά, πολύχρωμη διάθεση και νέες μοναδικές και exclusive ιδέες. Τώρα που ήρθε η άνοιξη και πλησιάζει το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να αφεθείς σε αυτές τις νέες, μοναδικές γεύσεις.

Moto των TYCO είναι το Keep Your Spirits Up και είναι σίγουρο ότι θα το νιώσετε από την πρώτη σας επίσκεψη ή παραγγελία. Ναι, ναι καλά διάβασες μπόρεις να κάνεις εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου μέσω της Wolt. Έλα, μη χάνεις άλλο χρόνο. Τι περιμένεις;

Για αυτήν τη σεζόν, οι συντελεστές του TYCO δημιούργησαν ένα νέο μενού, για να ανεβάσουν τη διάθεση μας, με γεύσεις από μια χαρούμενη παλέτα και γευστικό ενθουσιασμό που θα νιώσετε από την πρώτη γουλιά. 

Το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να σου πούμε είναι πως εκτός του ότι θα απολαμβάνεις όποτε θες τα αγαπημένα σου cocktails, θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις και σε σούπερ τιμές! Value for money, με την πιο αξεπέραστη ποιότητα. Κι αυτό γιατί τα TYCO έχουν εξασφαλίσει διεθνείς συνεργασίες και χρησιμοποιούν σταθερά τις καλύτερες πρώτες ύλες σε όλη την αλυσίδα των καταστημάτων τους, και δεν μπαίνουν σε καμία διαπραγμάτευση για το προϊόν υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Απόλαυσε το cocktail σου στο tyco Bar, βολτάροντας στην πόλη, στο σπίτι, μετά τη δουλειά, στη γιορτή, στο πάρτι, στην παραλία και γενίκα όπου κι αν βρίσκεσαι θα έχεις παρέα ένα δροσιστικό cocktail.

Και για να μη ξεχνιόμαστε: Tyco Loves You. Και πού αλλού να εκφραστεί η αγάπη, αν όχι στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας! Όταν θες κοκτέιλ, θα το βρεις στο tyco Θεσσαλονίκης. Γιατί #ΘΕΣΣtyco.

Τι θα πιείτε;

TYCO Signature Cocktails- Αποκλειστικά κάθε σεζόν, αλλάζουν 2 φορές το χρόνο

TYCO Hot Cocktails – Αυτά που μας αρέσουν όταν κάνει κρύο.

TYCO Classics – Τα διεθνή κλασικά με την πινελιά του tyco 

TYCO Long Drinks – Για να πιείτε όσο θέλετε 

TYCO Non-Alcoholic Cocktails – Και τα μη αλκοολούχα, για να μη λείψει κανείς! 

Tyco Thessaloniki

Facebook: TYCO
Instagram: takeyourcocktailout
Ανακάλυψε το menu εδώ: https://tycobar.com

Διεύθυνση
Καμβουνίων 8, Θεσσαλονίκη, 546 21

Ωράριο
17:00 – 01:00