Το Street Outdoors επιστρέφει μετά από 7 ολόκληρα χρόνια στο La Doze για ένα open-air party επί της οδού Βηλαρά.

Στο line-up θα βρείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Βρετανό Joe Delon, έναν από τους αγαπημένους μας House DJs αυτή την περίοδο, τον Jiles και τον Simeon καθώς και την 3D visual artist Μίτση Παπαζάχου.

Joe Delon & Μίτση Παπαζάχου: Let’s Meet them!

Ο Joe Delon είναι DJ, ιδιοκτήτης label, ραδιοφώνικός παραγωγός και συγγραφέας με έδρα τη Λισαβόνα. Η ζεστή προσέγγισή του – συνδέει την ντίσκο, τη house, την electro και την italo με το ζωντανό παρόν της συγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής – τον έφερε στα decks θρυλικών club όπως το Panorama Bar, το Blitz, το Closer και το Savage, σε φεστιβάλ όπως το Dimensions, το Horst και το Lighthouse αλλά και σε queer πάρτι όπως τα Adonis, Honcho, Kiss Me Again, Los Ninos, Por Detroit και Pumping Velvet.
Ο Joe βρίσκεται πίσω από το record label Welt Discos, και γράφει το πολυαγαπημένο μας newsletter με τίτλο “Substack” οπού αναλύει για τις εμπειρίες του ως DJ και ακροατής.
Η Μίτση Παπαζάχου παρουσιάζει το πρότζεκτ «Alternations», ένα πρωτοποριακό 3D projection art event που θα φωτίσει τα παράθυρα της Toss Gallery την Κυριακή 17/9. Η visual artist Μίτση Παπαζάχου θα έρθει να αποκαλύψει μια συγχώνευση τέχνης και τεχνολογίας σε ένα καθηλωτικό ταξίδι στη σφαίρα της τρισδιάστατης τέχνης του βίντεο. Σταθείτε απέξω στη συμβολή των οδών Βιλαρά & Συγγρού και αφεθείτε στις υπνωτιστικές προβολές και τα δυναμικά γραφικά που θα παίζουν όλο το βράδυ.
info

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 17.00
Eίσοδος ελεύθερη
La Doze, Βηλαρά 1, 546 25, Θεσσαλονίκη
Με την υποστήριξη της Three Cents
#FALL IN THE CITY_ Events