Όταν τελειώνεις τη δουλειά σου και βγαίνεις στους δρόμους του κέντρου με την κούραση της ημέρας να θολώνει το κεφάλι και να βαραίνει τα πόδια σου, το κρύο του Οκτώβρη σε κάνει να έχεις δύο επιλογές. Ή να πας στο σπίτι σου ή να ψάξεις το μέρος που θα σου δώσει μια ευχάριστη έξοδο. Στη Στοά Βενιζέλου και στη Ραγκότη 4 θα βρεις το μέρος που θα γίνει το δικό σου στέκι για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά. Το Red Rose. 


Το Red Rose είναι υποψήφιο για το καλύτερο café της Θεσσαλονίκης. Δείτε όλες τις υποψηφιότητες εδώ


Η «ζεστή» ατμόσφαιρα που θα σε κερδίσει

Θα το συμπαθήσεις μόλις το δεις στη γωνία να φωτίζει μέσα στην απογευματινή σου βόλτα. Ένα μέρος αυθεντικό, που μέσα του κρύβει την εμπειρία 25 χρόνων που οι ιδιοκτήτες του έχουν αποτυπώσει σε κάθε του πτυχή δημιουργώντας το bar αυτό που δίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη ζωή της πόλης.

Περνώντας στο εσωτερικό του θα δεις τη ζεστή ατμόσφαιρα με το ξύλινο περιβάλλον να σου γεννά αμέσως την επιθυμία να καθίσεις, με το Νεοϋορκέζικο στυλ του να σε υποδέχεται προκαλώντας ένα cozy συναίσθημα το οποίο θα σε κάνει να μείνεις για ώρες. 

Το πιο όμορφο «διάλειμμα» της ημέρας σου

Η funky, soul μουσική διώχνει το άγχος που έχεις μέσα στη μέρα σου από την πρώτη στιγμή. Έπειτα διαλέγεις τι θα πιεις αφήνοντας την πίεση να σβήσει μέσα σε ένα ζεστό καφέ ή ρόφημα και να χαθεί στη γεύση από το κρασί που σε χαλαρώνει. Εάν πάλι δώσεις ραντεβού με την παρέα και με τους δικούς σου ανθρώπους, τότε τσουγκρίζετε τη μπύρα σας στην υγειά ενός απογεύματος που θα σας ενώσει, ενώ όταν έρθουν τα cocktails, τότε θα έχετε πια ξεχάσει την ώρα. Η ποικιλία από primium brands ποτών κλείνει μια βόλτα μετά τη δουλειά με τον πιο όμορφο τρόπο. Όταν μάλιστα γυρίσεις σπίτι σου θα ξέρεις ότι η στιγμή που πέρασες έξω από το Red Rose ήταν η στιγμή που ανακάλυψες το δικό σου μυστικό μέσα στη μέρα. Τότε που ανακάλυψες το δικό σου στέκι.

Στο Red Rose δεν υπάρχει ο χρόνος, μονάχα οι στιγμές που μετράνε. Με ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει, με ποιότητα που σε κερδίζει και με παρέα που αφήνεται στις πιο όμορφες συζητήσεις.

Το Red Rose είναι εδώ για να βάλει χρώμα στη μέρα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα του.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
ΡΟΓΚΌΤΗ 4, ΣΤΟΆ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ,

T: (+30) 231 026 1999