Την τελευταία τριετία οι βραχυχρόνιες μισθώσεις, κυρίως μέσω της πλατφόρμας της Airbnb, γνωρίζουν εντυπωσιακή ανάπτυξη. Παρακολουθώντας την εξέλιξη αυτή, η Photoglobe Seminars, μια σχολή φωτογραφίας που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2013, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων χρειάζονται να καλύψουν φωτογραφικά, διαμερίσματα, κατοικίες και άλλα ακίνητα.

Έτσι, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο workshop/εργαστήριο φωτογράφισης εσωτερικών και κοινόχρηστων χώρων, με τίτλο Workshop Φωτογράφισης Airbnb, διάρκειας 5 ωρών.

Το workshop έχοντας περιορισμένες θέσεις, περιλαμβάνει με μια σύντομη εισαγωγή στην αρχιτεκτονική φωτογραφία και φωτογράφιση σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Colors URBAN Hotel.

Colors URBAN Hotel

Το workshop είναι ανοικτό στο ευρύτερο κοινό και προσανατολίζεται κυρίως στις ανάγκες των φωτογράφων, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, κτηματομεσιτών και ιδιοκτητών καταλυμάτων γενικά. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή βασικών γνώσεων φωτογραφίας και φωτογραφικής μηχανής.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 119 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και με τη ολοκλήρωσή του παρέχεται στους συμμετέχοντες μια βεβαίωση συμμετοχής.

Ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το workshop στο https://photoglobe.gr/workshop ή να καλέσουν στο 694 973 7942.

 

Σχετικά με τη Photoglobe Seminars

Η Photoglobe Seminars είναι μια σχολή φωτογραφίας που ιδρύθηκε από την επαγγελματία φωτογράφο Βασιλική Ελευθερίου το 2013 στη Θεσσαλονίκη. Προσφέροντας σε 2 εκπαιδευτικούς κύκλους ανά έτος, διάφορα φωτογραφικά σεμινάρια και workshop, καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες για συνεχή εκπαίδευση στο χώρο της φωτογραφίας.

Η σχολή φωτογραφίας λειτουργεί καθημερινά τις απογευματινές ώρες στο Μέγαρο Ερμείον, Βενιζέλου 23 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο ιστότοπός της βρίσκεται στο https://seminars.photoglobe.gr και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 694 973 7942.

*Κεντρική Φωτογραφία: Deborah Cortelazzi

 

Δράσεις