Ένα ολοκαίνουργιο και εξαιρετικά αναμενόμενο πρότζεκτ έρχεται σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Απριλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Το Novus Gluten Free Bakery είναι το πρώτο αποκλειστικά gluten free αρτοζαχαροπλαστείο, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του σύντομα, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από νόστιμα και υγιεινά προϊόντα για όλους τους λάτρεις της ειδικής διατροφής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novus Gluten Free Bakery SKG (@novusbakery.skg)

Από το αγαπημένο μας ψωμί, μέχρι τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα και τα γλυκά ειδικής διατροφής, εδώ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε χωρίς ανησυχίες. Όλα αυτά δημιουργούνται με μεράκι, φροντίδα και την εγγύηση υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει το Novus Gluten Free Bakery.

Η συνεργασία της Βασιλικής Βαίδου (Foodie’s Shop) και του Μαρίνου Κοσμά (Marinos Kosmas A Gluten Free Pastry & Bakery Project), αποτελεί την εγγύηση για μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες. Με σκοπό να βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας, από το πρωϊνό μαζί με τον καφέ σας, έως το βραδινό γλυκό στο κλείσιμο της ημέρας θα είναι εκεί για ό,τι χρειαστείτε, χωρίς περιορισμούς.
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Αντωνίου Κεραμοπούλου, περιοχή Αγίας Σοφίας