Με παιδικά χαμόγελα κατακλύστηκε το κινηματοθέατρο Φαργκάνη, στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ζογκλέρ σε Μπελάδες» στις 15 Οκτωβρίου.

Οι μικροί φίλοι εντυπωσιάστηκαν από τα ιδιαίτερα σκηνικά, την εικόνα, τον ήχο και τα ειδικά εφέ, ενώ οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ταξιδέψουν τους μικρούς θεατές σε έναν άλλο κόσμο που οι αξίες της αγάπης, της φιλίας και της εμπιστοσύνης είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Η παράσταση «Ζογκλέρ σε Μπελάδες», με τους δύο ιδιόρρυθμους πρωταγωνιστές τους, προσπαθούν να δείξουν μέσα από την τέχνη των ζογκλερικών και της σύγχρονης ρομποτικής, την ανάγκη για περιβαλλοντολογική συνείδηση, αγάπη για τον πλανήτη και ταυτόχρονα, το πόσο σπουδαία είναι η έννοια της φιλίας στην ζωή μας.

Παράλληλα, οι πρωταγωνιστές μέσα από το πρωτότυπο κείμενο, τη μουσική και τους στίχους, παρότρυναν τα παιδιά να συμμετέχουν και αυτά στην παράσταση, κάτι που είχε ακόμα περισσότερη πλάκα για τους ίδιους αλλά και το κοινό.

Στη παράσταση, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα εκείνα τα άγρια ζώα, που έβλεπαν μόνο στο τσίρκο, στο φυσικό τους περιβάλλον. Και πλέον το ζητούμενο είναι να αποφασίσουμε ως κοινωνία, ως άνθρωποι, το σωστό.

Η θεατρική παράσταση «Ζογκλέρ σε Μπελάδες» παίζεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και την Κυριακή (23/10) στις 11:30 στο κινηματοθέατρο Φαργκάνη.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε κι εσείς μέρος των επόμενων παραστάσεων. Η παράσταση γίνεται σε συνεργασία με τον Αρκτούρο και την Eduact και προωθεί την προστασία της άγριας ζωής και την εκπαιδευτική ρομποτική.

Για πρωινές παραστάσεις για σχολεία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία παραγωγής Twimagination στο 2310 870066.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Twimagination
Κείμενο: Χριστόφορος Χριστοφορίδης
Μουσική: Κωνσταντίνος Μοσχοβίτης
Χορογραφίες: Φιλιώ Ζαγοράκη
Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Μοσχοβίτης
Στίχοι τραγουδιών: Κωνσταντίνος Μοσχοβίτης
Ενδυματολογία : Λάζαρος Ορφανίδης
Σχεδιασμός Σκηνικών: Μέι Καρασαββίδου
Γραφιστική επιμέλεια: Φανή Μαλιώκα
Επιμέλεια Κειμένου: Βασίλης Αραμπατζής
Κατασκευή Σκηνικών: Twimagination
Παραγωγή: Twimagination
Επιμέλεια Περιοδείας: Twimagination
Πρωταγωνιστούν: Συμεών Ευσταθιάδης, Γιώργος Μπατσούκας

Πληροφορίες

Θέατρο Φαργκάνη
Αγίου Παντελεήμονος 10, Ιασωνίδου, Καμάρα
Τ. 2310 208007

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος 8 €
Προπώληση Viva.gr