Το 4ο KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival της χώρας, με περισσότερους από 40.000 επισκέπτεςκαλεί όλες τις επιχειρήσεις να πάρουν μέρος!

Νέος χώρος! 

Ύστερα από δύο χρόνια, το KIDOT Festival επιστρέφει ανανεωμένο, μεγαλύτερο, παιχνιδιάρικο και πιο ανατρεπτικό από ποτέ! Αυτή τη χρονιά, δίνουμε ραντεβού σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 ώστε να έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε ακόμα πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να έρθετε κοντά με το κοινό σας!

Νέο Concept! 

Ο υπαίθριος χώρος της ΔΕΘ Helexpo θα μετατραπεί σε ένα υπαίθριο χωριό με πολλές εκπλήξεις! Για όλα τα παιδιά, αλλά και τις οικογένειες τους θα στηθεί η μεγαλύτερη γιορτή με all day events, market, δράσεις, lounge areas και food corners, αλλά και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις! Γιατί αν κάτι μας έλειψε αυτά τα δύο χρόνια είναι να είμαστε μαζί!

Νέες προτάσεις προβολής! 

Μπορείτε να πάρετε μέρος ως εκθέτες με το δικό σας market, να συμμετέχετε με δράσεις ή να δημιουργήσετε τον δικό σας πολυχώρο με all day πρόγραμμα! Έχουμε πολλές ιδέες για την πιο αποτελεσματική προβολή σας και για εγγυημένη αλληλεπίδραση με τα παιδιά, αλλά και τους γονείς!

Μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος εδώ
από έως
Δραστηριότητες