Το Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini έρχεται από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στην Ασπροβάλτα, στη Θεσσαλονίκη για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με ένα υπερθέαμα που περιλαμβάνει κλόουν, γοργόνες, ζογκλέρ, ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται, καθώς και πολλά άλλα εντυπωσιακά νούμερα, όλα πάνω σε μια μεγάλη πισίνα.

Το τσίρκο θα βρίσκεται στην διασταύρωση Νέων Βρασνών, δίπλα από τον Μασούτη στην Ασπροβάλτα από τις 14/7 έως 23/07/2023.

  • Κάθε μέρα θα πραγματοποιούνται οι παραστάσεις ως εξής: από 14 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου (εκτός Τρίτης) στις 20:00
  • Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00 & 21:00.

Το παραδοσιακό ιταλικό τσίρκο έχει δώσει παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα αλλά και σε πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη τη χώρα.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να χωρέσει μία γυναίκα σε μία γυάλα ή πόσες στροφές γύρω από τον άξονά του μπορεί να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής ανά λεπτό; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα συγκλονιστικά θεάματα, που θα σου κόψουν την ανάσα, στην παράσταση του τσίρκου Acquatico Bonaccini που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με γοργόνες, ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, μάγους, ψευδαισθήσεις, χορογραφίες και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σας στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης από 14 Ιουλίου 2023!

Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σε αφήσουν άναυδο. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini!

Το Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, ξεκινά τις παραστάσεις του στην Ελλάδα από την Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία έναντι γηπέδου Μακεδονικού με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό.

Θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας με κλόουν, ζογκλέρ, γοργόνες, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται μπροστά στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους καθώς και πολλά άλλα νούμερα όλα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα.

Πληροφορίες 

Που θα βρίσκεται το Τσίρκο στην Ασπροβάλτα:
Διασταύρωση Νέων Βρασνών, δίπλα από τον Μασούτη

Ημέρες και ώρες Παρατάσεων:

  • Καθημερινά από 14 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου 2023 στις 20:00
  •  Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00 & 21:0
  • Τρίτη: Ρεπό

Εισιτήρια ΕΔΩ

Τηλ. επικοινωνίας: 6983682227