Το EPIC Party επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ στην πιο αγαπημένη μας εκδοχή, την καρναβαλική, και στην πόλη που ξέρει να το γλεντάει.

Στα ηχεία η Britney Spears, οι Backstreet Boys, ο Κώστας Μπίγαλης, οι ONE, ο ΛΕ-ΠΑ, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, που τα τραγούδια τους θα μας ξεσηκώσουν και θα μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο χορό. Φυσικά, θα ακούσουμε και μουσικά διαχρονικά κομμάτια που έγραψαν ιστορία και έχουμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωής μας σιγοτραγουδήσει. Θα ταξιδέψουμε μουσικά στη δεκαετία των 80’s, 90’s και θα γλεντήσουμε με Pop, Disco, RNB και Trash κομμάτια.

Ποιος δε λατρεύει αυτά τα πάρτι στη Θεσσαλονίκη; Επειδή, λοιπόν, δεν υπάρχει κανείς που να μην τα λατρεύει, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο WE θα γίνει χαμός. Το πάρτι της καρδιάς μας επιστρέφει για άλλη μία χρονιά στην πόλη της καρδιάς μας και έρχεται γεμάτο εκπλήξεις και στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Ντυθείτε, στολιστείτε, μεταμφιεστείτε, παίξτε ρόλους και ελάτε να ζήσετε την πιο κεφάτη βραδιά του χρόνου, με EPIC μουσικές, ποτά και τρελό χορό μέχρι το πρωί. Από αυτό το πάρτι δε θα λείπει κανείς! Δίνουμε ραντεβού στις 10 το βράδυ στον πολυχώρο που ξέρει να διοργανώνει τις πιο ξεχωριστές βραδιές.

«Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι
Κάνε ένα βήμα κι εσύ
Μην αντιστέκεσαι, το πάθος έρχεται
Και φεύγει η λογική»

Δείτε το facebook event

Πληροφορίες
Πολυχώρος WE, 3ης Σεπτεμβρίου 20
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5€