Ένα από τα εκλεκτά κρασιά του εμβληματικού οινοποιείου Κτήμα Άλφα από την Φλώρινα, θα σερβίρεται στα business 1st class και στα United lounge της United Airlines κατά την ανοιξιάτικη σεζόν του 2023!

Το Alpha Estate AXIA Xinomavro/ Syrah, θα σερβιριστεί στα business 1st class και στα United lounge της United Airlines κατά την ανοιξιάτικη σεζόν του 2023! Είναι μια περήφανη στιγμή για ένα Ελληνικό κρασί που επιλέχτηκε ως συνεργάτης μιας από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η ομάδα του κτήματος εργάστηκε ακούραστα για να δημιουργήσει ένα κρασί που συμπληρώνει τέλεια τον εκλεπτυσμένο ουρανίσκο των επιβατών business class.

Το Alpha Estate AXIA Xinomavro/ Syrah διαθέτει πολύπλοκα αρώματα ώριμου βατόμουρου, μπαχαρικών, βανίλιας, γλυκών μπαχαρικών και πιπεριού. Πλούσιο στον ουρανίσκο με γεύσεις συμπυκνωμένων κόκκινων και μαύρων φρούτων, δέρματος και βανίλιας να συμπληρώνονται από τη φυσική οξύτητα που προσφέρει φρεσκάδα παραπέμποντας στις δροσερές κλιματικές καταβολές του.Ένα Ελληνικό κρασί στην United Airlines!