Ζήστε το πιο διαδραστικό show που έχετε δει ποτέ, σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια!
MINECRAFT – BRAWL STARS – ROBLOX – THE SHOW!
Μπείτε στον τρισδιάστατο κόσμο του Minecraft και ζήστε την πιο συναρπαστική παράσταση που έρχεται από το μέλλον!
Η παράσταση μιλάει Ελληνικά!

Τι είναι αυτά τα τρία παιχνίδια;
Εάν αυτά τα ονόματα δεν σημαίνουν τίποτα για εσάς, μην ανησυχείτε – σημαίνει ότι είστε ενήλικας. Αλλά για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, αυτές οι τρεις λέξεις είναι μαγικές και γεμάτες νόημα. Ολόκληρα σύμπαντα βιντεοπαιχνιδιών ενώνονται σε ένα θέαμα που έχει πλέον εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να έρθει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα!

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη με διαφορετικές ιστορίες αλλά και πολλά παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν και τα παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα των αγαπημένων τους παιχνιδιών, να γνωρίσουν καλύτερα τους αγαπημένους τους ήρωες και όλοι μαζί να ταξιδέψουν σε διαφορετικούς κόσμους και να ζήσουν την περιπέτεια.

Στο πρώτο μέρος ταξιδεύουμε στην χώρα του Minecraft και του Brawl Stars και ψάχνουμε να βρούμε ένα αυγό δράκου αλλά και μια νέα απίστευτη δύναμη που μπορεί να μας κάνει ανίκητους.

Επίσης τα παιδιά θα βοηθήσουν τους Brawlers να αποτρέψουν τον Robot Boss να καταλάβει τον κόσμο των Brawl Stars και αν τα καταφέρουν τότε η επόμενη πρόκληση θα είναι να τους βοηθήσουν να κάνουν φίλους με τους κατοίκους του Minecraft!

Στο δεύτερο μέρος οι κάτοικοι του Minecraft και του Brawl Stars θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον Roblox, τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας. Θα αντιμετωπίσουν τον Cheetah και τα μοχθηρά σχέδιά του και θα δώσουν μια μάχη ενάντια στα ζόμπι. Κι εδώ τα παιδιά συμμετέχουν και βοηθούν τους ήρωες να πετύχουν τον στόχο τους!
Το πιο εντυπωσιακό σημείο της παράστασης είναι το ανατρεπτικό φινάλε στο οποίο όλα τα παιδιά γίνονται ένα με τους ήρωες..
Τα τρία αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών έγιναν παράσταση και έρχονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη! Ελάτε στον τρισδιάστατο κόσμο του Minecraft, του Brawl Stars και του Roblox!

Η παράσταση έρχεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της και κάνει χρήση προηχογραφημένης μεταγλώττισης στα Ελληνικά!

 

info
MINECRAFT – BRAWL STARS – ROBLOX THE SHOW
21-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΡΑΔΙΟ CITY – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 12:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 40 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 35 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ: 25 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ
Ε ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 10 ΕΥΡΩ\ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.more.com Public
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΣΤΑ 4 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΩΡΟ!

Μοναδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!
Στα 4 εισιτήρια το ένα δώρο!
Προπώληση: https://www.more.com/the…/minecraft-the-show-thessaloniki/
MINECRAFT – BRAWL STARS – ROBLOX – THE SHOW!
21-22 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο ΡΑΔΙΟ CITY!

από έως
ical Google outlook Παραστάσεις