Το «Destiny» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Νίκης Σκιαδαρέση έρχεται στο Metropolitan the Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2) από τις 28 Νοεμβρίου 2022 και για λίγες παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα έργο σε τρεις πράξεις. Πράξεις και όχι λόγια, γιατί μόνο με τα λόγια δεν πας μπροστά.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Κωνσταντίνα και η Τόνια είναι φίλες. Και στη ζωή και στο έργο! Στο έργο, ανακαλύπτουν ότι έχουν τον ίδιο γκόμενο.  Στη ζωή δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη, γι’ αυτό ελπίζω να μη διαβάσουν το δελτίο τύπου.

Ένα έργο που αντιμετωπίζει με χιούμορ και ευαισθησία τις ανθρώπινες σχέσεις, την σχέση μας με τον εαυτό μας, τις ανασφάλειες και την ανάγκη για αποδοχή.

Ζωντανή, πρωτότυπη μουσική επί σκηνής, εξαιρετικές ερμηνείες κατά τη γνώμη μας και κακοεκτελεσμένες χορογραφίες, γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Ταυτότητα Παράστασης
Σκηνοθεσία: Νίκη Σκιαδαρέση
Μουσική: Σκιαδαρέσες
Σκηνικά – Κοστούμια: Destiny
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Φωτογραφίες: Στάμος Σέμσης
Παραγωγή: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Εκτέλεση Παραγωγής: Θέατρο Metropolitan

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Κωνσταντίνα Κλαψινού, Τόνια Μαράκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, ΤόνιαΜαράκη, Τόνια Μαράκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Τόνια Μαράκη, μόνο η Κωνσταντίνα και μετά μπαίνει και η Τόνια.

info
Μουσική επί σκηνής: ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ
Παραστάσεις: 28 και 29 Νοεμβρίου και 5 και 6 Δεκεμβρίου στις 21:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: από 12 ευρώ ηλεκτρονικά στο viva.gr (https://bit.ly/3fJNncV) & καθημερινά στο ταμείο του θεάτρου Metropolitan: The Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2), τηλ. 2311 284773

 

από έως
Παραστάσεις