Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki επιστρέφει με την πιο γιορτινή έκδοση του Flea Market & Street Food! 

Το Thessaloniki Christmas Flea Market έρχεται για 3 ημέρες στην εμβληματική Αποθήκη Γ’, εντός του Λιμανιού! Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου σας υποδεχόμαστε στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση των Flea Markets!

Έχοντας ξεκινήσει τα Flea Markets από τον Σεπτέμβριο του 2016 στον πολυχώρο του Μύλου, είχανε την ευκαιρία να βρεθούνε και σε άλλους εμβληματικούς χώρους όπως το νέο Δημαρχειακό Μέγαρο, το Lab’ Attoir και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους είναι κάθε φορά να συστήνουν έναν εναλλακτικό χώρο της πόλης για τη μεγάλη αυτή γιορτή!

Υπάρχει όρεξη να δείξουν στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά ερχόμενα σ’ επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets, να ανακαλύψουν νέους θησαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς θησαυρούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:

o Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα

o Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις

o Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

o Μουσικές Χορωδίες

o Μπαρ


*ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://bit.ly/2yHnqm0


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Ωράριο Λειτουργίας / Working Hours: 11:00 – 21:00

Οργάνωση: Upnloud – Flea Market Thessaloniki

 

από έως
Θέματα Δράσεις Αφιερώματα - Θέματα