Το Chivas Regal διοργάνωσε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend: μια μοναδική γιορτή του Scotch whisky, με στόχο να μυήσει τον κόσμο στην τέχνη του blending. Και μάλιστα, μετά την Αθήνα, το Chivas – The Blend επισκέφτηκε για πρώτη φορά τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα!

Λάτρεις του Chivas, που ήταν εκπρόσωποι των media, bartenders και κυρίως καταναλωτές, έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Στους ειδικά διαμορφωμένους και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικούς χώρους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky, να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα στο grain whisky και τα διαφορετικά malt whiskies, και να δοκιμάσουν τη μεγάλη οικογένεια του Chivas Regal: από το κλασικό Chivas 12 Ετών, το sherry-influenced Chivas Extra και το θρυλικό Chivas 18 Ετών, ως το Chivas Regal Mizunara, με παλαίωση σε βαρέλια από γιαπωνέζικο δρυ, αλλά και το πρώτο blended malt Scotch whisky του Oίκου Chivas, το πολυτελές Chivas Ultis.

Ο Μιχάλης Καγιάννης, Prestige Brand Ambassador της Pernod Ricard Hellas, οδήγησε τους καλεσμένους σε ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι, προτρέποντάς τους να δοκιμάσουν μερικά από τα σπανιότερα αποστάγματα της Σκωτίας. Υπό την πολύτιμη καθοδήγησή του, ο καθένας δημιούργησε το προσωπικό του blend, χρησιμοποιώντας το ατομικό του blending kit. Κάθε γεύση που προσέθεταν στο blend ήταν και μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα whisky το οποίο μπορούν να αποκαλούν πραγματικά…δικό τους!

Μιχάλης Καγιάννης, Prestige Brand Ambassador της Pernod Ricard Hellas

Στην πρωτότυπη και ιδιαίτερη βραδιά υπήρχε και συνέχεια: έπειτα από κάθε blending session, ακολουθούσε after-party με ένα διαφορετικό bar της πόλης να έχει την επιμέλεια των cocktails ανά βραδιά. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα Chivas cocktails από τους bartenders των Route 66 (Ιωάννινα), Ολύμπιον (Θεσσαλονίκη), Vogatsikou 3 (Θεσσαλονίκη) και Δικαστικό (Λάρισα), μαζί με απολαυστικά whisky bites.

Chivas – The Blend λοιπόν: μια μυσταγωγία για κάθε whisky lover αλλά και κάθε λάτρη του ποιοτικού ποτού γενικότερα. Μια εμπειρία ζωής, όπου ο καθένας μας μπορούσε να γίνει whisky blender για ένα βράδυ, σε ένα event που…τα είχε όλα!