Μία οινική βραδιά αφιερωμένη στις σπάνιες ποικιλίες του Πελοποννησιακού Αμπελώνα, θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Τρίτη 14/11.

Το MonAsty, Autograph Collection, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, που κοσμεί την οδό Βασ. Ηρακλείου 45 στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί το ιστορικό Οινοποιείο Ζαχαριά σε μία βραδιά εφ’ όλης της ύλης.

Από το 1962 έως το 2023 το Οινοποιείο Ζαχαριά, προωθεί με αγάπη, τεχνογνωσία και μεράκι, το Νεμεάτικο Terroir σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

Οι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στο εστιατόριο Botargo, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοναδική Sklava και τις ετικέτες της σειράς Premium Lexis, από επιλεγμένες χρονιές. Η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα, γίνεται μέσα από ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του οινοποιείου. Από το όχι και πολύ μακρινό 2014, όπου ξεκίνησαν το ταξίδι τους μια μια οι ετικέτες της σειράς Lexis θα φέρουν στα ποτήρια των παρευρισκομένων το όραμα και το πάθος του δημιουργού τους, συνοδεία του εξαιρετικού μενού που σχεδίασε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ο Executive Chef του Botargo, κ. Κων/νος Μποβιάτσης. Μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές συνδυάζονται σε high-end, comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα, επιφυλάσσει στους καλεσμένους εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Sklava, η Κυδωνίτσα, το Μοσχοφίλερο, το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη θα αφηγηθούν τη δική τους ιστορία, διά στόματος της Marketing Manager του Οινοποιείου, Λένας Τσατσώνη. 

A Lexis Night is… Loading!

Δείτε το μενού – Τιμή κατ’άτομο: 43€
Για Πληροφορίες – Κρατήσεις: 231 4400040

#zachariaswinery #50yearsZacharias #Alexisnight #MonastyHotel #Botargo

Instagram zacharias.winery 

MONASTY, AUTOGRAPH COLLECTION

Βασιλέως Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη 546 23, T: +30 2310 274545, E: [email protected]

W:www.monastyhotel.com, www.marriott.com/en-us/hotels/skgak-monasty-thessaloniki-autograph-collection/overview/, IG: monasty.hotel , botargo.restaurant