Το apallou, που ‘γινε συνώνυμο με τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, κλείνει φέτος τα 17 του χρόνια και σας προσκαλεί στα γενέθλια του, στις 30 Σεπτεμβρίου! Το πάρτυ ξεκινάει στις 19:00!

Και θα ‘ναι μια βραδιά ξεχωριστή, που θα κρύβει τόσο όμορφες εκπλήξεις!

Το apallou, σχεδόν, «ενηλικιώνεται» κι έχει να διηγηθεί ιστορίες ανθρώπων που έζησαν μοναδικές στιγμές με τους κολλητούς, τις κολλητές, τις κοπέλες και τ’ αγόρια, Ιστορίες με τα πρώτα φιλιά, με τις νύχτες που ξεκίνησαν χαλαρά και κατέληξαν σε εμπειρία ζωής, με τους χωρισμούς που μοιράστηκαν μ’ όσους αγαπάνε ή μ’ εκείνο, το απλό ποτό, πριν πάνε σπίτι, που κατέληξε σε… εξομολόγηση.

Μα αυτές οι στιγμές, συμπληρώνουν το παζλ του apallou! Ανάμεσα τους κρύβεται η ατμόσφαιρα, οι μουσικές και οι άνθρωποι, πίσω από αυτό το όνομα που,πλέον, ξέρεις καλά.

Σ’ αυτό το party γενεθλίων, σε περιμένει ένα εντυπωσιακό Photobooth για να αποτυπώσετε στιγμές με φίλους και να γίνετε, απευθείας, κομμάτι των 17 χρόνων του apallou!

Στα decks θα είναι οι γνωστοί djs της πόλης, Christos Mitrentsis & Leonidas Kotelis, για να σας ξεσηκώσουν όσο, για μια φορά ακόμη, απολαμβάνετε το cocktail ή το ποτό σας!

Με αφορμή αυτή τη νύχτα της γιορτής, ετοιμάστηκε το «Εxposed Apallou», μία ιδιαίτερη θεματική, που ο καθένας θα μπορεί να αφηγηθεί ιστορίες που τον ενώνουν με το αγαπημένο του bar. Θα σας «εκθέσει», ο μοναδικός, Μιχάλης Σαρόπουλος!

Μια χάρη μόνο! Να ‘χεις διαλέξη την πιο όμορφη ευχή σου, για τη στιγμή που θα σβηστούν τα 17 κεράκια της τούρτας! Σύμφωνοι;

apallou 

Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ 10

Facebook

Instagram