Το ανανεωμένο Grand Hotel Palace υποδέχεται από τις 28 Αυγούστου τους επισκέπτες του σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον.

Το νέο όραμα και η φιλοσοφία της διοίκησης εκφράζεται μέσα από την ανανεωμένη ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση και αυθεντική φιλοξενία σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου, παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πλάνο, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, με στόχο να προσφέρει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

Αξιοποιώντας την περίοδο που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό και σε συνέχεια της πρώτης φάσης ολοκληρωτικής ανακαίνισης των Modern δωματίων, ανανεώνει τους εσωτερικούς χώρους, το Lobby και τις συνεδριακές αίθουσες, αναδεικνύοντας τον επιβλητικό χαρακτήρα του, με ένα νέο contemporary chic ύφος, συνδυάζοντας γήινα υλικά όπως το ξύλο καρυδιάς και το μάρμαρο με σύγχρονα στοιχεία. Οι νέες αποχρώσεις όλων των εσωτερικών επιφανειών και η έμφαση στον φωτισμό αποπνέουν αίσθημα ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Στον προαύλιο χώρο, ένας ολοκαίνουργιος ειδικά διαμορφωμένος κήπος, το νέο Marco Polo Garden, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τόσο τους πελάτες του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικούς πελάτες για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον. Ο νέος χώρος συνδυάζει την αίσθηση ενός φυσικού σκηνικού με την ποιοτική εξυπηρέτηση και τη φιλική διάθεση, τηρώντας φυσικά όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Οι πυλώνες εμπιστοσύνης στους οποίους έχει επενδύσει το ξενοδοχείο ( Μέγεθος, Τεχνολογία, Ασφάλεια, Εκπαίδευση και Ευελιξία) πιο επίκαιροι από ποτέ, διασφαλίζουν ένα άνετο, ασφαλές και  σύγχρονο περιβάλλον.

Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν φιλοξενία υψηλής αισθητικής, έχοντας φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να είστε και να αισθάνεστε ασφαλείς.