Το ζητήσατε με κάθε τόνο και το project Sleepless Movie Marathon η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία μετά από συνεχόμενα sold out επιστρέφει στο θέατρο Αυλαία τη σεζόν 2023-2024 για τρεις νύχτες γεμάτες κινηματογράφο.

Το Sleepless Movie Marathon ξεκινάει το 2024 την Παρασκευή 29 Μαρτίου παρουσιάζοντας τρεις ταινίες του Woody Allen, δείγματα του αξεπέραστου εκφραστικού του ύφους. Τρεις ταινίες στις οποίες στηρίζεται η νευρωτική, εγωκεντρική, κοσμοπολίτικη και ταυτόχρονα ανασφαλής περσόνα του, με αυτοσαρκαστική αίσθηση του χιούμορ ευφυΐας του που έμειναν στην ιστορία του κινηματογράφου η καθεμία για το δικό της λόγο.

Το 7ο Sleepless Movie Marathon, στην μεταμεσονύκτια σκηνή του ΑΥΛΑΙΑ θέλει να βυθιστεί στο Γουνταλλενικό σύμπαν και να μας ταξιδέψει!

Ένα εξαιρετικό κοινωνιολογικό και σύνθετο ψηφιδωτό, το Παντρεμένα ζευγάρια (1993) ανοίγει την κινηματογραφική βραδιά, ίσως η καλύτερη και αρτιότερη ταινία του Woody Allen. Στη συνέχεια το κοινό θα παρακολουθήσει το MELINDA AND MELINDA (2004), η ταινία με την οποία άνοιξε ο τελευταίος κινηματογραφικός κύκλος του σκηνοθέτη. Δυο δρόμους έχει η ζωή κι εσύ επιλέγεις την πορεία που θ’ ακολουθήσεις; Ταυτίζεσαι περισσότερο με την κωμωδία ή την τραγωδία; Η αυλαία κλείνει με το TAKE THE MONEY AND RUN (1969) παρουσιάζοντας την πρώτη σκηνοθεσία του Γούντι Άλεν πριν από 55 χρόνια, σε μια ταινία που απορρέει από το stand up ύφος του, με μονολόγους, αστεία που είναι πολύ αστεία και κάποια άλλα που πέφτουν στο κενό της απόπειρας.

Χορηγός του Sleepless Movie Marathon είναι η Green Cola

Πρόγραμμα ταινιών:
23:45 Παντρεμένα ζευγάρια (1993)
01:45 MELINDA AND MELINDA (2004)
03:30 TAKE THE MONEY AND RUN (1969)

 

info
Ημέρα & ώρα: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 23:45
www.avlaiatheater.gr
Θέατρο ΑΥΛΑΙΑΤσιμισκή 136, (Πλατεία ΧΑΝΘ)
Τηλέφωνο: 2310 230013

Εισιτήρια: 15€ γενική είσοδος (περιλαμβάνει: τρεις ταινίες, ένα welcome drink, ένα αναψυκτικό, έναν καφέ και στο τέλος της τρίτης ταινίας προσφέρεται πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου.

Προπώληση: Ταμείο θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ & ticketservices.gr

#SPRING IN THE CITY_ Cine News