Το 4ο Thessaloniki Comic Convention (TheComicCon), έχει μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη, όλους τους λάτρεις της 9η τέχνης. Για 4η συνεχόμενη χρονιά το TheComicCon, το μεγαλύτερο Comic Convention στα Βαλκάνια, ανοίγει τις πύλες του!

Η 9η τέχνη θα λάμψει 4-6 Μαΐου στο Βελλίδειο

Το «The Comic Con 4» λοιπόν, επιστρέφει σήμερα με ακόμη πιο διάσημους δημιουργούς, με ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες, με ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα και με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του (4-6 Μαΐου 2018), το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» θα φιλοξενήσει τον Frank Miller, ο οποίος αποτελεί ίσως τον κορυφαίο εν ενεργεία σχεδιαστή στον πλανήτη.

Frank Miller Sessions

Τι είναι το Frank Miller Sessions; Ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος για την έλευση του κορυφαίου σχεδιαστή, κι έτσι ο ίδιος θα βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής του TheComicCon και τις τρεις ημέρες για φωτογραφίσεις, αυτόγραφα καθώς και Meet and Greet. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διακεκριμένοι καλεσμένοι, πρόσωπα της 9ης τέχνης και cosplayers

Στο Βελλίδειο μας περιμένει ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο χρώματα και πολλή φαντασία. Ταξιδεύουμε σε έναν άλλο κόσμο και βγαίνουμε από την καθημερινότητά μας. Εκεί θα έρθετε σε επαφή με διακεκριμένα άτομα στο χώρο της 9ης τέχνης, όπως ο Brian Azzarello, Tanino Liberatore, James Tynion IV, Μιχάλης Διαλύνας κ.α. Προσπαθήστε να μην χαθείτε μέσα στο πλήθος των cosplayers που θα στολίζουν με τα πιο όμορφα χρώματα το χώρο του συνεδριακού κέντρου. Αλλά κι αν χαθείτε, σιγουρευτείτε πως έχετε μαζί σας την φωτογραφική σας μηχανή.

Star Wars – Μια διαγαλαξιακή συναυλία

Μια συναυλία που θα μεταφέρει νοητά το κοινό “in a universe far, far away…” θα πραγματοποιήσει στις 4 Μαΐου 2018 η MOYSA, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Κι έτσι το TheComicCon ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα για την επική αυτή συναυλία εδώ.

Ξέρεις από κόμικ; Απόδειξέ το και κέρδισε!

Όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος οι επισκέπτες τού «The Comic Con» θα κληθούν να αποδείξουν τις γνώσεις τους στα κόμικ, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα video games. Μόνο που φέτος θα το κάνουν… επί τρία! Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα κληθούν να αποδείξουν στον Γιάννη Σερβετά και στον Δημήτρη Μεντζέλο, σε τρία διαφορετικά sessions, ότι δικαίως κατέχουν «διδακτορικό» στα κόμικ, αφού γνωρίζουν μέχρι και το νούμερο παντελονιού που φορά ο Κλαρκ Κεντ. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι νικητές θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα.

Το «The Comic Con 4» θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2018, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις τής ΔΕΘ-Helexpo.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00.

Εισιτήρια:
€7 (εισιτήριο ημέρας).
€12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου – προπώληση).
€14 (εισιτήριο τριημέρου – ταμείο).
Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

από έως
Πολιστιστικά Νέα Θέματα