Φέτος, στο 3ο Auto Festival θα πάρουν μέρος 20 εταιρείες ενώ 18 ήταν αυτές που πήραν μέρος πέρσι. «Η αύξηση των εταιρειών μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Σε ένα εκθεσιακό χώρο 5500τ.μ οι εκθέτες θα δείξουν στο κοινό όλα τα νέα μοντέλα τους. Είναι σίγουρο ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία», τόνισε ένας εκ των διοργανωτών, Αρης Στιβακτάρης.

Για 2 συνεχόμενα σαββατοκύριακα στη ΔΕΘ

To Auto Festival θα διεξαχθεί για πρώτη φορά δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα (16-18 και 23-25 Μαρτίου) στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί η Θεσσαλονίκη, σαν πόλη είναι η πρώτη test market αγορά για κάθε εισερχόμενο brand.

«Το αυτοκίνητο είναι αγαπημένο μέσο για τους Έλληνες. Φέτος έχουμε περισσότερες συμμετοχές από πέρσι, ενώ η καινοτομία εστιάζεται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μία έκθεση ανοίγει δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα. Και αυτό γιατί οι στατιστικές έδειξαν ότι η προσέλευση τα σαββατοκύριακα είναι μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος«, τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Τι θα συναντήσουμε στο Auto Festival

Στην έκθεση θα υπάρξουν τρεις πανελλαδικές πρεμιέρες νέων μοντέλων. Πρόκειται για το Citroen C4 Cactus, το Volvo XC40 και του Dacia Duster, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες για test drive. Επίσης, θα υπάρξουν και «εξωτικά» αυτοκίνητα των 350 ίππων, όπως το Honda Civic Type R και το Focus RS.

To Auto Market είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την Μακεδονία. Ειδικά τώρα που καλυτερεύουν οι συνθήκες πώλησης καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και δύο συγκεκριμένα σαββατοκύριακα του Μάρτη, στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ θα επικρατήσει πανικός.

από έως
Θέματα