Το stand up comedy φεστιβάλ “Women in Comedy έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα απολαυστικό all-female line up, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ).

Με την υποστήριξη του Women In Comedy UK που πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, η ελληνική εκδοχή του φεστιβάλ φιλοδοξεί να αναδείξει τις γυναίκες καλλιτέχνιδες του χώρου του stand up comedy στην Ελλάδα. Αποτελεί μια γιορτή ορατότητας των γυναικείων κωμικών ταλέντων με σκοπό την στήριξη, ενδυνάμωση και προώθηση της συμμετοχής των γυναικών, θηλυκοτήτων και non binary ατόμων στα κωμικά καλλιτεχνικά δρώμενα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστές και αγαπημένες stand up comedians  αλλά και φυσικά να γνωρίσει νέες, ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες κωμικούς.  Συνολικά 14 καλλιτέχνιδες οι Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη , Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Έμιλυ Ντάνου, Χριστίνα Μπάκου, Αναστασία Σεφεριάδου, Τσακνάκη Κατερίνα , Οδέττη Κουγέα, Νικολέτα Μαντά, Δήμητρα Θωμά και Εύα Αθανασοπούλου θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων… και άλλες κλισέ αλλά αληθινές ατάκες. Ετοιμαστείτε για comedy overdose!

Την ημέρα του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα με το εισιτήριό τους, εκτός από τις παραστάσεις, να παρακολουθήσουν workshops και να επισκεφθούν ενημερωτικά stands σχετικά με έμφυλα θέματα στην πρώτη γιορτή ορατότητας του ελληνικού stand up comedy.

Save the Date, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 1ο Women In Comedy Festival GRανοίγει τις πόρτες του.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

*Το φεστιβάλ Women In Comedy GR θα κάνει στάση και στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

 

info
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 15€
Φοιτητικό / ανέργων: 14€
AMEA: δωρεάν είσοδος

Προπώληση:
Online: womenincomedy.gr

Φυσικά σημεία προπώλησης:
Πλατεία Ναυαρίνου
Ηλιοτρόπιο Cafe (Πλατεία Ναυαρίνου 14, τηλ.2310 278515)

Λαδάδικα:
Σάρωθρον Café Bar  (Κατούνη 17, τηλ.2310 538282)

Καλαμαριά:
Διώροφον Café Bar  (Κερασούντος 81, τηλ. 2310 453998)

Εύοσμος:
Please Boutique
(Μεγ.Αλεξάνδρου 92, τηλ. 2310 762117)

Θα εμφανιστούν:
Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη , Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Έμιλυ Ντάνου, Χριστίνα Μπάκου, Αναστασία Σεφεριάδου, Τσακνάκη Κατερίνα, Οδέττη Κουγέα, Νικολέτα ΜαντάΔήμητρα Θωμά και Εύα Αθανασοπούλου.

Διοργάνωση:
Art on the Road Productions
Αλέξανδρος Σαλαμές – Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου

 

Ανοιχτά Θέατρα