Αυτόν τον Νοέμβριο δήλωσε συμμετοχή στο 1o Music Showcase Greece, ανέβα στις ιστορικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και συστήσου σε διεθνείς παραγωγούς, συντονιστές και καλλιτεχνικούς διευθυντές των μεγαλύτερων φεστιβάλ του πλανήτη! Ένα μουσικό marketplace τεσσάρων ημερών και κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ που σκοπεύει στο να διασκεδάσει το κοινό, το #MSG1 έρχεται για να αναδείξει νέα μουσικά ταλέντα, να δημιουργήσει συνεργασίες για διεθνή φεστιβάλ και να φέρει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Τη μουσική. Μέσα από παράλληλες δράσεις, όπως μουσικά workshops με αναγνωρισμένους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, συναντήσεις b2b για τη δημιουργία συνεργασιών, συνέδρια και πολιτιστικές διαδρομές στην πόλη, το #MSG1 φέρνει τον διεθνή παλμό της μουσικής στην Ελλάδα.

Το #MSG1:

  • Διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
  • Διεξάγεται σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης
  • Διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισµού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το ∆ίκτυο Πολιτισµού ∆ήµου Αθηναίων Athens Culture Net, µε ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος, το Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες της διοργάνωσης θα είναι ελεύθερη, στοχεύοντας στο να αναδείξει τη σύγχρονη, ελληνική μουσική σκηνή μέσα από ένα πολιτιστικό γεγονός με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πολιτισμικά οφέλη.

Αυτόν τον Νοέμβριο, το #MSG1 συστήνει την Ελλάδα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Εσύ, θα είσαι εκεί;

 

info

Music Showcase Greece