Σου αρέσουν τα second-hand; Έχεις αντικείμενα στο χώρο σου που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; Σε ενδιαφέρει το περιβάλλον και ο πιο βιώσιμος τρόπος ζωής; Θέλεις να ανακαλύψεις κομμάτια μοναδικά που να λένε μια ιστορία; Στο Cirkel θα βρεις τον πιο σύγχρονο και εύκολο τρόπο να αποκτήσεις μοναδικά second-hand αντικείμενα ή να δώσεις μια νέα ζωή σε ό,τι δε χρειάζεσαι πια.

Έφτασε, λοιπόν,  η ώρα για το πρώτο Cirkel Community event

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να εγκαινιάσουμε και επίσημα αυτή την όμορφη κοινότητα ανθρώπων που έχουμε δημιουργήσει από το να συνδράμουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος στη γειτονιά μας!
Το Cirkel, σε συνεργασία με τους The Cleaningans συναντιέται  την Κυριακή 02.04 στις 11:00 στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά για μια δυναμική δράση καθαρισμού!
Πρόγραμμα:
– Συνάντηση στις 11 το πρωί της Κυριακής μπροστά στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς, φορώντας άνετα ρούχα και παπούτσια.
– Το Cirkel μάς προμηθεύει με όλα τα απαραίτητα σύνεργα που θα χρησιμοποιήσουμε για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες σκουπιδιών, τσιμπήδες κλπ) καθώς και με ένα χειροποίητο πρωινό σνακ για ενέργεια.
– Από εκεί περπατάμε όλοι μαζί προς το σημείο το οποίο χρήζει καθαριότητας (μέσα στο στρατόπεδο Κόδρα)
– Στρωνόμαστε στη δουλειά και βάζουμε τα σκουπίδια στη θέση τους (στον πράσινο ή τον μπλε κάδο)
Η δράση υπολογίζεται ότι θα κρατήσει περίπου 2 ώρες.
Μετά την ολοκλήρωση της, όποιος θέλει μπορεί να καθίσει για βόλτα στο πάρκο ή καφέ!
info
Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαριά
Ώρα: 11:00
#SPRING IN THE CITY_ Θέματα Δράσεις