Ποιος τολμά να βγει έξω χωρίς να έχει θήκη προστασίας στο smartphone του; Είναι λίγο δύσκολο να σηκώσεις το χέρι σε αυτή την ερώτηση.

Το κινητό μας τηλέφωνο αποτελεί, πλέον, μία σημαντική επένδυση στην καθημερινότητά μας. Είναι κρίμα να πάθει κάποια ζημιά με μία απλή πτώση.

Για τον λόγο αυτό, η αγορά του πρέπει να είναι πάντα αλληλένδετη με την αντίστοιχη αγορά μίας θήκης προστασίας.

Η PURO το αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που, ως πρωτοπόρος στον χώρο της προστασίας των έξυπνων συσκευών και αξεσουάρ τεχνολογίας, επενδύει, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο σκοπός της εταιρίας είναι να συνδυάζει πάντα την καλύτερη ποιότητα υλικών και τεχνογνωσίας, μαζί με την αίσθηση της κομψότητας και του στυλ.

Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, θήκες προστασίας που θα καλύψουν την προσωπική σου έκφραση του στυλ, αλλά και το κινητό σου τηλέφωνο.

Βρες τη θήκη που ταιριάζει περισσότερο στον τύπο σου και φρόντισε το κινητό σου, έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο από τις φθορές της καθημερινότητας.

0.3 NUDE | Για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς

Η διακριτική προστασία που επιτρέπει στη συσκευή σας να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά.

SHINE | Για όσους αναζητούν τη λάμψη παντού

Αν η κινητήριος δύναμη σου είναι το Glitter, σου έχουμε την κατάλληλη επιλογή, για να ντύσεις και το κινητό σου.

ICON | Θέλω απλά Χρώμα

Η σειρά της PURO που εμπνέεται από το χρώμα και ντύνει την πλάτη του smartphone σου από άκρη ως άκρη.

Wallet Detachable 2 in 1 | Για αυτούς που τα θέλουν όλα

Σου αρέσει να έχεις μία θήκη που καλύπτει μόνο την πλάτη του κινητού σου, αλλά θα ήθελες ανά διαστήματα και την επιλογή τύπου Wallet; Τέλεια! Σου προσθέτουμε και την επιπρόσθετη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης, σαν πινελιά.

Wallet | I am an Oldie but Goodie enthusiast

Η κλασική κι αγαπημένη θήκη πλήρους προστασίας με μαγνητικό κλείσιμο και θήκες για τα χρήματα και τις κάρτες σου, δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μας.

Όποια απόφαση κι αν πάρεις, είσαι πάντα σίγουρος και ήσυχος ότι συνοδεύεται από τη σφραγίδα ποιότητας της PURO.

Εσύ, ποια θα επιλέξεις;

«Εξερεύνησε τις επιλογές σου στην ενέργεια χαλαρά, μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Zen που μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία; Μια περιήγηση στη σελίδα τους θα σε κατατοπίσει.
Θα τους βρεις και στα Κοινωνικά Δίκτυα, στο Facebook & Instagram.»