Από τη Μικρά Ασία και τον Μαρτίνο Λούθηρο στην CocaCola και τη NASA και από εκεί στην καμινάδα μας. Ήρθε η ώρα που ο Άι Βασίλης πρέπει να τα «δώσει» όλα για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Που τη βγάζει όμως ο άγιος όταν δεν μοιράζει δώρα;

Παρασκευή 6 Δεκέμβρη
Ώρα: 07:43

Ο Άι Βασίλης σηκώνεται απ’ το κρεβάτι καθώς ο ταχυδρόμος του χτυπάει την πόρτα κρατώντας έναν ακόμη σάκο με γράμματα που πρέπει ν’ ανοίξει, η πρωινή λιγούρα όμως κάνει την κοιλιά του ν’ ακούγεται πιο δυνατά  και απ’ το κουδούνι. Σηκώνεται, βγαίνει απ’ το σπίτι και μπαίνει σ’ ένα κατάστημα Today. Κρουασάν Buenissimo και μία ζεστή σοκολάτα ChocoRuby, αυτό είναι το πρωινό που χρειάζεται για να βγει η μέρα. Άλλωστε, ξέρει πως «Santa… Today’s δεν έχει»!

Δευτέρα 16 Δεκέμβρη
Ώρα: 13:22

Τα δώρα ετοιμάζονται, οι μπότες είναι γυαλισμένες, η κατακόκκινη στολή βγήκε από τη ναφθαλίνη, αλλά το έλκηθρο θέλει το καθιερωμένο ετήσιο service του. Ο Άι Βασίλης τριγυρίζει απ’ το πρωί στο κέντρο για να βρει ανταλλακτικά, ώσπου η μεσημεριανή πείνα του χτυπάει και πάλι την πόρτα. Burgerato ή Chicko; Τα HOT Paninos πάνε δυο-δυο! Αφού το είπαμε, «SantaToday’s, πού αλλού»;

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου
Ώρα: 01:56

Τα δώρα μοιράστηκαν, οι τάρανδοι πήγαν για ξεκούραση και η βραδινή πείνα «χτυπάει και πάλι κόκκινο» για τον Άι Βασίλη και μάλλον είναι ώρα για HotDog! Μοσχαρίσιο, Τρικαλινό ή και τα δυο; Όπως και να ‘χει, τώρα ξέρεις πως και τα Χριστούγεννα «Santa…Today’s δεν βρίσκεις»!

Και αυτές τις γιορτές λοιπόν, τα καταστήματα Today σας υποδέχονται κάθε στιγμή της ημέρας σε ένα λαμπερό σύμπαν γεμάτο γεύσεις να «γεμίζουν» κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της καθημερινότητάς σας με έμπνευση, δράση και πρωτοτυπία!

Χρόνια πολλά!

 

Δείτε περισσότερα:www.todays.gr
Follow
Facebook: www.facebook.com/todays.gr/
Instagram: www.instagram.com/todays.gr/