Στα ροζ φωταγωγήθηκε απόψε το αντικαρκινικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Θεαγένειο στο πλαίσιο της εκστρατείας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

«Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, τη στήριξη στις γυναίκες με Καρκίνο Μαστού καθώς και ως ένδειξη αμέριστης ευγνωμοσύνης στους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, σε όλα τα μέλη και προσωπικό του χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» καθώς και ως προς ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την σημαντικότητα της πρόληψης κατά του Καρκίνου Του Μαστού», αναφέρει το Θεαγένειο για την αποψινή δράση.

Η δράση έγινε από την διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την GP Pharma και το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, το οποίο αναφέρει: «Στο πλαίσιο της 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» θέλοντας να επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, θα πραγματοποιήσει φωταγώγηση του νοσοκομείου στο ροζ χρώμα που συμβολίζει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού. Να θυμάστε πάντα! Η Πρόληψη δεν είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος… ΖΩΗΣ!»