Και το φετινό καλοκαίρι το SUPERRUNNER JET με δυνατότητα μεταφοράς 800 επιβατών και 140 οχημάτων θα σας ταξιδεύει με ταχύτητες Jet από τη Θεσσαλονίκη σε 5 μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου.

Το SUPERRUNNER JET ξεκινάει τα ταξίδια του από την Παρασκευή 2 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς:

1. Σκιάθο σε 3 ώρες και 10 λεπτά
2. Σκόπελο σε 3 ώρες και 55 λεπτά
3. Αλόννησο σε 4 ώρες και 15 λεπτά

Και από την Τρίτη 4 Ιουλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς:

4. Λήμνο σε 4 ώρες και 10 λεπτά
5. Λέσβο σε 7 ώρες και 10 λεπτά

Η SEAJETS για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Αιγαίο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τις Βαλκανικές χώρες να ταξιδέψουν με το όχημα τους σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Λήμνο και Λέσβο με ταχύπλοο.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα δρομολόγια:

  • Από Καβάλα και Λαύριο προς Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Μεστά Χίου με το επιβατικό/οχηματαγωγό AQUA BLUE &
  • Από Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με το επιβατικό/οχηματαγωγό SUPERSTAR προσφέρουν στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις

  • Seajets.com
  • 210 7107710
  • στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.